Kdaj ste nazadnje zares dobro poskrbeli za svoj obraz in telo? Kaj ste nazadnje naredili, da bi vaš obraz bil videti svež in zdrav? Ne skrbite, če še niste, imate sedaj priložnost obiskati vrhunske strokovnjake, ki bodo skrbeli za vašo kožo z vrhunskimi tretmaji.

Privoščite si paket naravne kozmetike,  pomladite svoj obraz z diamantno mikrodermoabrazijo, oblikujte obrvi ali trepalnice in jim dodajte kanček barve – kane, za lepši izgled nog se prepustite strokovnjakom depilacije ali pa odpravite celulit z anticelulitno masažo. Imate urejene nohte na nogah in rokah? Glede na to, da je poletje, vas bomo z veseljem razvajali s pedikurami in francoskimi manikurami. Prepustite se odličnim rokam pri japonski masaži obraza, vratu in glave. Smo vas prepričali? V paketu, ki ga podarjamo boste zagotovo našli nekaj zase!

Originalno in popolno darilo

SelectBox darilni paket z darilnim bonom je originalno in popolno darilo. Paket Nega v spa centru (B) ponuja več kot 60 možnosti za razvajanje vašega telesa in duha. Podarite sebi ali svojim najbližjim nepozabno doživetje po lastni izbiri. Svobodno lahko izbirate med pestrim naborom kar 1800 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje!