V današnjem svetu se vse bolj zavedamo pomena zdrave prehrane, ki v hitrem tempu življenja pripomore k boljšemu počutju, telo oskrbuje z več energije in pomembno vpliva na funkcijo prebave.

Zdrav življenjski slog že predstavlja osnovno odgovornost do sebe pri veliko posameznikih. Pomembno je, da se naučimo pravilnega kombiniranja živil in da za odpornost imunskega sistema dodajamo tudi superživila, ki vsebujejo vitamine, vlaknine in beljakovine. V ta namen so v Pekarni Grosuplje na tržišče poslali prvi super kruh, ki je drugačen od ostalih pekovskih izdelkov, saj vsebuje 6 superživil.

Super kruh Pekarne Grosuplje

Super kruh Pekarne Grosuplje ima hrustljavo skorjico, ki ji koruzni zdrob in sezam dajeta sončno rumeno barvo. Vsebuje chia semena, špinačo, matcho, spirulino in kurkumo in na 100 gramov izdelka ponudi kar 7 gramov prehranskih vlaknin. Poln je tudi beljakovin, ki zagotavljajo 15 odstotkov celotne energijske vrednosti.

O uspešnosti znamke priča tudi nagrada TRUSTED BRAND 2019. Na že 13. podelitvi je Pekarna Grosuplje v kategoriji kruha in pekovskega peciva prejela priznanje, kot zaupanja vredna znamka za kruh in pekovske izdelke po izboru potrošnikov.