»Z leti še vedno Zavzeti« se imenuje priznanje, ki ga je v virtualni obliki za svoj še posebno pozoren odnos do starejših zaposlenih dobilo podjetje Lunos d.o.o. Podjetje tako ne slovi le po kvalitetnih in učinkovitih prezračevalnih sistemih ter dolgi tradiciji, ampak tudi po odličnih odnosih v podjetju.

V preteklih dneh je bilo na nekoliko nenavaden, virtualen način podjetju Lunos d.o.o. predano pomembno priznanje SPP-Z leti še vedno Zavzeti, ki ga vsako leto prejmejo le najbolj odgovorni zaposlovalci, ki še posebno pozornost namenjajo starejšim zaposlenim, poznajo njihov potencial ter cenijo izkušnje, znanje in delavnost. Podjetje Lunos d.o.o. je tako letos dobilo še dodatno potrditev o tem, da so odnosi v podjetju lahko vzor tudi drugod.

Priznanje je bilo podeljeno v okviru natečaja Zlata nit, ki v sodelovanju z Javnim štipendijskim, razvojnim, invalidskim in preživninskim skladom Republike Slovenije v okviru njihovega projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile poteka že tretje leto.

Kvaliteta s tradicijo

Podjetje Lunos tako s svojo odličnostjo potrošnike in svoje zaposlene navdušuje že več kot 60 let, v lanskem letu pa so pod vodstvom Milana Kusterja zabeležili kar 85 % rast ter skoraj milijon evrov dobička. Kuster je prepričan, da lahko v letošnjem letu pričakujemo še višje številke, saj si želijo rast povečati še za dodatnih 50 odstotkov. V letošnjem letu je pred podjetjem Lunos tudi nekaj novosti, med njimi predstavitev popolnoma novega elementa za prezračevanje, razvitega v Sloveniji ter odprtje novih poslovnih enot na Koroškem in Primorskem.

Ker se v podjetju Lunos d.o.o. zavedajo, kako zelo pomemben je kvaliteten svež zrak v dneh, ko smo veliko doma, so pripravili edinstveno pomladno akcijo. Tako skupaj z EKO skladom podarjajo subvencijo. Pomladna akcija prinaša kar 40 % popust, kar pomeni, da vam ob 20 % EKO skladove subvencije Lunos podari še dodatnih 20 % subvencije.

Uspešnost podjetja Lunos dokazujejo nagrade, ki se leto za letom kar vrstijo. V letu 2017 so v Nemčiji prejeli najvišjo nagrado za najboljši prezračevalni sistem v EU, naslednje leto so prejeli prvo nagrado za inovacijo na področju energetsko učinkovitih rešitev. Lani je podjetje Lunos v Madridu prejelo nagrado WQC – World Quality Commitment Awards, nagrado, ki pozdravlja zavezanost podjetja kakovosti in odličnosti. TOP 100 najboljših podjetij na svetu izbirajo med podjetji iz kar 187 držav na svetu. Prav tako se lahko pohvalijo z zlatim znakom za poslovno odličnost in z najaktualnejšim priznanjem »Z leti še vedno Zavzeti«.

Učinkovito prezračevanje – za zdravje vaše družine in vašega doma

S številom priznanj in dosežkov pa raste tudi zaupanje v blagovno znamko in izjemno učinkovite prezračevalne sisteme, ki s povsem preprosto vgradnjo in nadvse tihim delovanjem korenito spremenijo delovanje vašega doma. Ne le, da poskrbijo, da težave z vlago in plesnijo ter slabim zrakom postanejo preteklost, temveč dobrodejno vplivajo tudi na zdravje vaše družine ter so idealni za alergike.

Ker se v podjetju Lunos d.o.o. zavedajo, kako zelo pomemben je kvaliteten svež zrak v dneh, ko smo veliko doma, so pripravili edinstveno pomladno akcijo. Tako skupaj z EKO skladom podarjajo subvencijo. Pomladna akcija prinaša kar 40 % popust, kar pomeni, da vam ob 20 % EKO skladove subvencije Lunos podari še dodatnih 20 % subvencije.