Letos Lunos s kar 1000 evri popusta obdaruje še pred Božičkom in tako v vaš dom prinaša konec težav z zatohlostjo, plesnijo in alergijami.

Slovensko podjetje Lunos, ki je pred kratkim obeleževalo svoj že 10. jubilej, ne počiva na lovorikah, ampak s polno paro (ali bolje rečeno s svežim zrakom) dela še naprej. V decembru tako z vami delijo delček svojega uspeha in vam z akcijo Podarjamo svežino omogočajo, da za kar tisočaka manj v svoj dom namestite vrhunski prezračevalni sistem Lunos.

Lunos, prvi »dobri mož«

O revoluciji, ki jo v vaš dom prinašajo Lunosovi prezračevalni sistemi, govori več kot 20 000 zadovoljnih strank. Ob jubileju so se številni spomnili težav, s katerimi so se soočali pred namestivijo Lunosovih naprav, gotovom, pa v kateri od naslednjih prepoznate tudi sebe – plesen, zatohel zrak, nenehno odpiranje in zapiranje oken, ždenje z zaprtimi okni v času cvetenja in sezonskih alergij, zbujanje zaradi slabega zraka v spalnici …

Letos Lunos obdaruje še pred Božičkom – kako, pa preberite na naslednji povezavi.

Če vam je kateri od problemov znan, naj vam zaupamo, da pisanje Božičku ne bo prav veliko pomagalo – lahko pa za vse že pred prihodom dobrih mož poskrbi Lunos. Njihova praznična akcija Podarjamo svežino prinaša družinski paket s kombinacijo naprav, ki poskrbijo za najpogosteje ogrožene bivalne prostore, v katerih si želimo najboljšega zraka – spalnico, otroško sobo in kopalnico ali pa katerokoli drugo postavitev, ki si jo zaželite.

Paket pametne enote Smart Comfort, dveh rekuperatorskih prezračevalnih enot e2 ter ene ventilatorske enote Silvento V-EC vam Lunosovi mojstri v prazničnih dneh namestijo za kar 1000 evrov manj, saj sta se v akciji združila kar dva Božička – letošnji jubilant Lunos ter Eko sklad, ki vam podeli subvencijo.

Paket pametne enote Smart Comfort, dveh rekuperatorskih prezračevalnih enot e2 ter ene ventilatorske enote Silvento V-EC vam Lunosovi mojstri v prazničnih dneh namestijo za kar 1000 evrov manj, saj sta se v akciji združila kar dva Božička – letošnji jubilant Lunos ter Eko sklad, ki vam podeli subvencijo. Več o Lunosovih predčasnih darilih najdete na naslednji povezavi.

Podjetje, ki tudi po zavidljivi obletnici stremi še višje

O izjemno zanimivi zgodbi, ki je pospremila nastanek podjetja Lunos, viziji direktorja Milana Kusterja in vseh uspehih, s katerimi se lahko pohvali podjetje, lahko berete v našem prispevku Podjetje, ki v vaše domove prinaša svež zrak že celo desetletje, a Lunos se tu ne ustavlja, akcija Podarjamo svežino pa je le prva izmed številnih načrtov in novosti, ki nas čakajo v prihodnje.

Danes so Lunosovi mojstri v Sloveniji skoraj brez konkurence, direktor podjetja, Milan Kuster pa pove, da imajo kar 17 monterskih ekip, ki so vsak dan na delu po vsej Sloveniji. »Vedno smo sposobni imeti vse na zalogi. Sposobni smo reševati različne težave v fitnes centrih, teniških halah, pisarnah, joga centrih, zdravstvenih domov, javnih objektih, a še zdaleč ne za vsako ceno. Šli smo torej obratno pot. Ne bomo pristajali na vsako ceno, pogoje in na nekakovostno opravljeno delo, kot si mnogi investitorji stanovanjskih skladov zamišljajo ob njihovih pogojih in ideji skupnega sodelovanja. Potencialno tovrstno sodelovanje tako mnogokrat pade vodo, nas pa potem kupci istih stanovanj pozneje kličejo, ker v stanovanju ne morejo dihati,« popularnost, do katere se je podjetje povzpelo v preteklih desetih letih povzema Kuster:

»Ni problema. Zato smo tu mi. Smo zdravniki za bolne stavbe.«

»Ni problema. Zato smo tu mi. Smo zdravniki za bolne stavbe. So pa določeni objekti, kjer so investitorji pametni in se da z njimi lepo zmeniti. Tudi v montažne hiše Marles in Lumar se že vgrajujejo naši sistemi. Največji del posla pa sicer še danes opravimo s fizičnimi osebami, tako novogradnje kot tudi adaptacije.«

Ne ostajajo neopaženi

Zase govori tudi več kot 20 000 strank in prava gora dosežkov. Predlani je bilo podjetje uvrščeno na lestvico časnika Financial Times, ki je predstavila 1000 najhitreje rastočih evropskih podjetij. Leta 2019 je Lunos v Berlinu prejel nagrado za kakovost, po kakovosti izdelka pa so se uvrstili med 100 najboljših svetovnih podjetij. V lanskem letu je podjetje v Madridu na svetovni konvenciji o zavezanosti kakovosti BID prejelo nagrado WQC v kategoriji Golden 100, s čimer so se uvrstili med 100 svetovnih podjetij, ki si prizadevajo za nenehno izboljševanje, inovativnost, produktivnost in usmerjenost k odličnosti, v letošnjem letu pa so v Houstonu prejeli nagrado BIZZ Award ter priznanje v Dohi.