Življenje se počasi vrača v stare tire, ostaja pa le ena težava – kako hitro priti do dobrega zobozdravnika? Odlična rešitev z brezplačnim prvim pregledom je zato obisk pri strokovnjakinji za čudovite zobe v ordinaciji B.D.D. Dental.

Zobozdravnica Bojana Debeljak Danielov bo poskrbela, da bodo vaši zobje po več mesecih čakanja spet popolni ...

Po večmesečnem čakanju lahko naposled poskrbimo tudi za svoje zobe. A kako najti zobozdravnika, ki bo za naše zobe poskrbel res strokovno, hkrati pa na pregled ne bomo čakali več mesecev? Odgovor na vse težave je zobozdravstvena ordinacija B.D.D. Dental z nadvse prijazno, uspešno in strokovno zobozdravnico Bojano Debeljak Danielov, ki se je odločila, da v mesecu juniju ponudi 20 % na vse storitve v njeni ordinaciji.

Dolgoletne izkušnje ordinacije B.D.D. Dental s strokovnim pristopom namreč preganjajo vse strahove ter skrbijo za čudovite in zdrave zobe. Obraz B.D.D. Dentala je glavna zobozdravnica Bojana Debeljak Danielov, dr. dent. med., ki je s svojo lastno ordinacijo v Rogaški Slatini začela že pred 20. leti, nedavno pa je moderno opremljeno ordinacijo odprla tudi v Mariboru.

Vsem, ki bi želeli po večmesečnem čakanju poskrbeti za svoje zobe, je kar se da hitro omogočen brezplačni pregled in 20 % popust na vse storitve, termin pa lahko rezervirate kar takoj na telefonski številki 068 61 17 90. 

V B.D.D. Dental ponujajo estetsko zobozdravstvo, zalivke, beljenje zob, implatante, zobno protetiko, oralno kirurgijo, ortodontijo, zdravljenje koreninskih kanalov, estetiko obraza, odstranjevanje zobnih oblog … S sodobno opremo v ordinaciji skrbijo za to, da je kvaliteta na najvišjem nivoju, nasmehi pa popolni.

Pestra paleta storitev za krasen nasmeh

Ordinacija slovi predvsem po svojem vrhunskem pristopu k implantologiji, saj implantacijo opravi oralni kirurg oziroma implantolog, v B.D.D. Dental pa nudijo zobne vsadke, vsadke umetne kosti ter spodnjo protezo na dveh implatantih. Kakovost dosegajo tudi na področju sodobne protetike, pri izdelavi nadomestnih zob pa vam lahko ponudijo prevleke, mostičke, delne ali totalne proteze, luske ter prevleke na implatantih. Debeljak Danielova, vodilna zobozdravnica ordinacije pove, da na področju protetike nudijo številne storitve, od porcelansko-kovinskih do keramičnih in zircon prevlek, celotnih ali delnih protez …

B.D.D. Dental pravi naslov tudi za neravne zobe

Bojana Debeljak Danielov, dr. dent. med. pove, da vam lahko pomaga tudi na področju specialne ortodontije, saj vas v sodelovanju z ortodonti specialisti z individualno obravnavo in prijaznim pristopom ter različnimi vrstami ortodontskih aparatov pripeljejo do tega, da bo vaš nasmeh popoln in predvsem raven.

Termin za brezplačen prvi pregled lahko rezervirate kar takoj na telefonski številki 068 61 17 90. Za več informacij in obširno ponudbo lahko preverite tudi spletno stran ordinacije B.D.D. Dental. Ordinacija vam ponuja 20 % popust na vse storitve.

Zobje so nepogrešljiv del našega telesa, ki ne služijo le temu, da naš nasmeh izgleda lepši, ampak so lahko, če zanje ne skrbimo, pokazatelj ali celo vzrok številnih bolezni. Izbira zares dobrega zobozdravnika je zato prava naložba v življenje. Do popolnih zob, za katere bodo poskrbeli v B.D.D. Dental, vas tako loči le še nekaj klikov.