Kljub težavam z zobmi in brezzobosti nam nasmeha ni potrebno skrivati, saj nas v zobozdravstvenem centru BK DENTAL čakajo zobni vsadki, ki so telesu prijazni in zagotavljajo doživljenjsko garancijo.

Vrhunski zobozdravstveni center BK DENTAL, ki se nahaja v osrčju Krajinskega parka Mariborsko jezero in je obkrožen z zeleno bresterniško naravo, ponuja številne odlične storitve s področja implantologije, zobni vsadki, ki jih uporabljajo, pa so skorajda večni.

Strokovnjaki zobozdravstvenega centra BK DENTAL pri svojem delu uporabljajo zobne implantate priznane znamke Straumann®, s katerimi spretno sanirajo delno ali popolno brezzobost, implantati pa so izdelani iz telesu prijaznih materialov ter tako ponujajo lep, naraven nasmeh. Straumannovi implantati so enakovredni naravni zobni korenini, z vsaditvijo pa prinašajo izboljšano žvečno in govorno funkcijo ter pacienta nikakor ne omejujejo pri prehranjevanju.

Implantologija, najboljša naložba za večen nasmeh

V zobozdravstvenem centru BK DENTAL pojasnijo, kaj implantat sploh je: »Zobni vsadek ali implantat je zobni korenini podoben vsadek, izdelan iz telesu prijaznega materiala titana. Implantat je površinsko tako obdelan, da se zraste s kostjo (osteointegracija). Tako implantat postane enakovreden naravni zobni korenini.«

Ste si v zadnjih tednih zaželeli obiska zobozdravnika? Na povsem brezplačen prvi pregled se lahko naročite v zobozdravstvenem centru z najsodobnejšo opremo in vrhunsko opremo – BK DENTAL.

Implantati so tudi odlična rešitev za pričvrstitev zobne proteze, v zobozdravstvenem centru BK DENTAL lahko namreč ljudem, ki ne želijo snemne proteze, na štirih ali šestih implantatih izdelajo fiksen porcelanski mostiček po Straumannovem konceptu zdravljenja Pro Arch, ki omogoča takojšnje začasne obnove pri pacientih z zmanjšano kostnino.

»Straumann® Pro Arch je postopek zdravljenja za začasno rešitev pri pacientih, ki jim manjkajo vsi zobje in imajo na razpolago omejen volumen kosti. Upoštevajoč potrebe in pričakovanja pacienta, zagotovimo vse potrebne implantate in protetični material ter tako na kosti, kot tudi na mehkem tkivu zagotovimo brezhibno in varno zdravljenje, ki zmanjšuje nelagodje pacienta na minimum,« še dodajajo v zobozdravstvenem centru BK DENTAL.

Prvi posvet v zavetju bresterniške narave

Prvi posvet, na katerem bodo strokovnjaki zobozdravstvenega centra BK DENTAL poiskali rešitev za vaš nasmeh, je brezplačen, nanj pa se lahko naročite kar takoj. Obisk zobozdravstvenega centra BK DENTAL je že sam po sebi pravo doživetje, saj je že čakalnica opremljena domače in udobno, velika sedežna garnitura z ozadjem prijetne glasbe in možnostjo uporabe brezžičnega omrežja pa že ob vstopu obljublja, da se bomo tudi domov vračali zadovoljni in z bleščečim nasmehom.

Na povsem brezplačen prvi pregled se lahko naročite v zobozdravstvenem centru z najsodobnejšo opremo in vrhunsko opremo – BK DENTAL.

V zobozdravstvenem centru BK DENTAL vas bodo pričakale naše zobozdravnice strokovnjakinje z bogatimi izkušnjami in vrhunski kirurg dr. sc. MOM M.Sc. DARKO SLOVŠA, dr.dent.med. specialist za Straumann implantate, ki bo skupaj z vso ekipo poskrbel, da bo vam bodo vaš nasmeh zavidali. BK DENTAL je eden najsodobnejših zobozdravstvenih centrov v Mariboru in Sloveniji, ki na enem mestu zagotavlja celovite dentalne storitve in digitalno rentgensko diagnostiko ter je primeren tudi a invalide. Tako boste na enem mestu našli celovite storitve iz vseh področij zobozdravstva: implantologijo, kirurške posege, protetično oskrbo zob, estetsko zobozdravstvo, nevidne zobne aparate, lepotno pomlajevalno kozmetiko obraza, brezbolečinsko obravnavo in sedacijo z dušikovim oksidom ter digitalno rentgensko diagnostiko.