V manufakturi Tete Fride so razvili nove čokoladice Fridike, ki so že na voljo v štirih različnih okusih.

Teta Frida, ki že več let svoje naravne čokoladne kreacije ustvarja v Čokoladni manufakturi v idiličnem okolju na Limbuškem nabrežju, je predstavila svojo novo čokoladno pridobitev. S pomočjo tujega strokovnjaka so razvili Fridike, čokolade štirih različnih okusov, zapakirane in pripravljene, da jih vzamete s sabo na pot.

Čokoladice iz popolnoma naravnih sestavin

Čokoladice so izdelane iz popolnoma naravnih sestavin, tako kot vse Fridine kreacije. Zanje uporabljajo pravo čokolado in ne poceni nadomestkov, ki so polni slabih maščob. Prav tako je v Fridikah uporabljeno pravo sadje, ni nadomeščeno z umetnimi aromami. V Fridini čokoladni manufakturi namreč uporabljajo liofilizirano sadje, ki je sušeno po posebnem postopku, da ohrani svojo barvo, arome in hranilne snovi.

 

 

Okusi po najbolj priljubljenih torticah

Za okuse Fridik so izbrali najbolj priljubljene tortice iz njihovih vitrin. Ustvarili so kremšnito z borovnico, cheesecake jagoda, brownie z malino in cookie rookie z višnjo in pomarančo. Fridike so že na voljo v vseh Fridinih enotah, v nekaterih drugih gostinskih lokalih, na Petrolovih servisih in v Intersparu. Po besedah Golobove so bile Fridike med ljudmi sprejete odlično.