V Ljubljani je možno v enem izmed tamkajšnjih hotelov najeti sobo veliko sedem kvadratnih metrov. Najemodajalci obljubljajo, da gre za edinstveno priložnost.

FOTO: nepremicnine.net

Čeprav se nam je zdelo, da je to možno le v tujini, se tamkajšnje prakse vse pogosteje pojavljajo tudi pri nas v Sloveniji. Lani so se v Ljubljani prvič pojavile ti. spalne kapsule, v Central hotelu. Tedaj so v enem izmed nadstropij uredili deset spalnih kapsul.

Tokrat smo zasledili njihov oglas na portalu nepremicnine.net, pritegnil nas je napis: »Enkratna ponudba za študente, v centru Ljubljane oddajamo posamezne enote kabin-sob za dolgoročni najem. Bodite med prvimi, ki bodo izkoristili enkratno priložnost  in bivali v konceptualno novi izkušnji. v okviru nastanitve je tudi moderna kuhinja, ki jo boste lahko uporabljali, skupni prostori za prijetno druženje s kolegi in zasebni prostori namenjeni študiju.«

Gre za sedem kvadratnih metrov veliko sobo, za katero je mesečno potrebno za najem odšteti 250 evrov. Na voljo je skupna moderna kuhinja in prostori za druženje. Kot še zapišejo na portalu nepremicnine.net, se bodo lahko študenti po napornem študiju sprostili tudi v savni ali v jacuzziju.

Celoten oglas najdete TUKAJ.