Hotel bodo odprli v naslednjem letu, zraven tematske ureditve celotnega kompleksa pa bodo ponujali tudi čarobne obroke, navdahnjene s priljubljenim lešnikovim namazom.

V Kaliforniji bodo januarja prihodnje leto prišli na račun vsi ljubitelji svetovno znanega lešnikovega namaza Nutelle. Veliki Nutellini kozarci, odtisnjeni v sobi na stenah ter vhodni poti, blazine v obliki Nutelle na posteljah, jedilnica, ki vam bo v misli pričarala le eno – Nutella. Vse to bo ponujal hotel, ki pa ima tudi slabo točko.

Odprt bo le tri dni

Hotel bodo namreč odprli le za en vikend, njegovo sladko notranjost pa bodo pobližje spoznali le redki srečneži. Lastniki bodo v nagradni igri, v kateri jim morate poslati 60-sekundni video s prikazom svoje strasti do Nutelle, izbrali tri ljudi in jim zraven tridnevnega bivanja plačali tudi letalsko vozovnico do nastanitve. Na našo žalost bo sodelovanje omogočeno samo državljanom ZDA.

Kuhal bo tudi kuharski mojster

Obiskovalci bodo zraven izjemne izkušnje razvajani tudi kulinarično. Kuharski mojster Geoffrey Zakarian bo zadolžen za pripravo čokoladnega zajtrka in večerje, medtem ko bo za kosilo zadolžena Tanya Holland. Verjetno ni potrebno poudariti, da bodo vse jedi navdahnjene s priljubljenim lešnikovim namazom.