Tudi praznični december je lahko športno obarvan, v Treningu placu za december ponujajo možnost treninga za športne navdušence in vse, ki bi želeli šport vključiti v svoj vsakdan.

Na Trening placu v Mariboru (Meljski dol 1), je na voljo 6 različnih Les mills treningov. Nanje pa se lahko prijavite na spletni strani Trening placa, kjer so objavljeni tudi urniki rednih vadb. Z nagradno igro na spletnem mediju Maribor24.si vam ponujamo, da decembra trenirate brezplačno. Podarjamo 10 neomejenih mesečnih kart za treninge v mesecu decemberu. Vse kar moreš narediti je deliti objavo med svoje prijatelje in v komentar pod člankom zapisati “Veseli december v Trening placu”. Nagrajence bomo razglasili v petek 29.11.

Kaj so Les Mills treningi?

Les Mills vadba se razlikuje od ostalih treningov: »Od drugih vadb so te vadbe drugačne, ker organizacija zelo dobro skrbi za njihovo kvaliteto. V tej organizaciji s sestavo vadbe nisi prepuščen sebi. Posebej strokovnjaki za glasbo, posebej trenerji, ki umestijo varne in efektivne gibe v koreografijo in pa vrhunski sistem za izobraževanje inštruktorjev, ki zagotavlja, da inštruktor dela na najvišjem možnem nivoju. Pred izidom vsake nove vadbene številke, jo skrbno stestirajo v laboratorijih in na vadečih,« pove Žiga Ozmec.