ASTRO: Vedno pametne tehtnice, ljubosumni ovni in naporne device

3 meseci
Preverili smo kakšne so partnerjeve slabosti glede na njihovo astrološko znamenje.

Preverili smo kakšne so partnerjeve slabosti glede na njihovo astrološko znamenje.

Oven je zelo ljubosumen

Z ljudmi, rojenimi v znamenju ovna lahko, pričakujete veliko težav. Radi imajo težave in jih ustvarijo tudi tam, kjer jih ni. Najpogosteje je vzrok njihova ljubosumnost, posesivnost in impulzivnost. So mojstri pasivne energije, v kolikor jim kaj ni pogodu, bodo zavihali nos.

Bik kaznuje z ignoriranjem

Tako kot pri ovnu pripadniki tega znamenja menijo, da je partnerju prioriteta nekdo drug. Svojega partnerja kaznujejo in mučijo z ignoriranjem ter se pretvarjajo, da je vse v najlepšem redu. Vsaka širša razprava se lahko zaključi s prepiranjem, saj bik vedno meni, da je najpametnejši.

Dvojčkom ni nikoli dovolj

Pripadniki tega zamenja, so v partnerskem odnosu vedno bolj osredotočeni sami nase, kot na partnerja, zato pričakujejo, da se bo partner vedno trudil okoli njih. Zdi se, da nikoli niso zadovoljni in namerno izzovejo ljubosumje. Težke besede in žalitve jim niso neznane.

Raki znajo biti zelo žaljivi

Najslabša stvar rakov je, da so hitro užaljeni, če jim poveste nekaj, kaj jim ne ustreza. Obsedeni so z mnenji drugih. Kadar so jezni, postanejo brezsrčni in maščevalni. Pripravljeni so zasovražiti tiste, ki jih res užalijo. Če želimo, da nam oprostijo, bo pot dolga in težka.

Lev vedno išče izgovore

Levi odkrijejo slabosti svojega partnerja, da lahko, kadar se počutijo ogroženo, odvrnejo krivdo od sebe. Lahko postanejo strašno nadležni, če niso deležni pozornosti v takšni meri, kot mislijo, da si jo zaslužijo.

Pričakovanjem devic ni konca

Device so vedno pripravljene na kritiko. Do nikogar niso tako naporne, kot znajo biti do svojih partnerjev. Perfekcionistke so tudi v ljubezni, vse mora biti tako kot so si zamislile, če ni, so lahko jezne več dni. Svoje partnerje nenehno preverjajo in so pogosto posesivne.
 
Tehtnica je vedno pametna

S tehtnicami bo njihov partner težko vedel, na čem je, saj lahko najmanjša stvar spremeni njihov odnos in njihovo razpoloženje. Imajo celo vrsto pravil in želijo, da se njihov partner tako tudi obnaša, določeno imajo celo, kaj naj oblečejo. Menijo, da jih mora partner poslušati in da so same najbolj pametne.

Škorpijon je nagnjen k spogledovanju

Osebe, ki so po astrološkem znamenju škorpijon, so nagnjene k spogledovanju in aferam. Sposobni so manipulirati in lagati, da pridejo do želenega cilja. Če jim stopite na žulj, bodo napadli vašo samozavest. Če jih osramotite v družbi, bodo vam to izredno težko odpustili.

Vodnar se umakne

Pripadniki tega znamenja so ponosni na svoje posebnosti, zato se drugi velikokrat poleg njih ne počutijo ljubljene. Radi kršijo pravila in se kljubujejo, da dosežejo svoj cilj.  Če so užaljeni, tega nikoli ne priznajo, a vrnejo trikrat.

Strelci so veliki egoisti

Čeprav bodo prisegali večno ljubezen in predanosti, bodo vedno gledali na to, kaj jim ustreza in kako obrniti situacijo v svojo korist. Če se zmotite, lahko pričakujete, da vam bodo solili pamet. Tega pa ne smete početi vi, saj bodo to vzeli zelo osebno, kot globoko čustveno žalitev.

Kozoroga je nemogoče prekositi

Tako kot devica, ima tudi kozorog velika pričakovanja in to svojemu partnerju v vsakem  trenutku jasno pove. Velikokrat mislijo eno in govorijo drugo ter se obnašajo tako, da jih nihče ne razume. Sposobni so zelo dobro prekriti lastne občutke in vedno vztrajajo, da se problem nikoli ne pojavi pri njih.

Ribe nenehno testirajo partnerja

Ribe v ljubezni veliko dajo, a imajo še večji strah, da jim te partner ne bo vračal. Zato svoje partnerje nenehno nadzorujejo, čeprav so ljubosumne brez razloga. To bodo le težko priznale, zelo dobro jim gre od rok, da prepričajo partnerja, da so oni krivi za njihove solze.