Po dobrih dveh mesecih so se lahko včeraj v Maribox prvič ponovno vrnili ljubitelji filma. Kot so povedali obiskovalci, so se z veseljem vrnili v kino, všeč so jim prenovljena kavarna in dvorane, z veseljem pa čakajo, da bodo kmalu lahko ob filmu hrustali še pokovko. 

Včeraj so se v Maribox po dobih dveh mesecih vrnili ljubitelji filma. Kot so povedali obiskovalci, so se z veseljem vrnili v kino, všeč so jim prenovljena kavarna in dvorane, z veseljem pa čakajo, da bodo kmalu lahko ob filmu hrustali še pokovko.

»Končno so naše dvorane ponovno oživele in z veseljem se pripravljamo na prihajajoče mesece, ko bodo na sporedu novi filmi. Že v juniju se bosta pri nas zgodili dve premieri, prva že 4. junija z grozljivko LOV (The Hunt, 2020)  in druga 17. junija z glasbeno dramo Visoka Nota (High Note, 2020), v kateri sta zaigrala tudi Ice Cube in Dakota Johnson. Naši obiskovalci so dosledno upoštevali vse ukrepe, ki trenutno še veljajo, prepričan pa sem, da bodo v prihodnjih dneh odpravljeni še nekateri, ki trenutno omejujejo naše delovanje.«

Z obiskom prvega dne je zadovoljen tudi direktor Mariboxa Stipe Jerič: »Končno so naše dvorane ponovno oživele in z veseljem se pripravljamo na prihajajoče mesece, ko bodo na sporedu novi filmi. Že v juniju se bosta pri nas zgodili dve premieri, prva že 4. junija z grozljivko LOV (The Hunt, 2020)  in druga 17. junija z glasbeno dramo Visoka Nota (High Note, 2020), v kateri sta zaigrala tudi Ice Cube in Dakota Johnson. Naši obiskovalci so dosledno upoštevali vse ukrepe, ki trenutno še veljajo, prepričan pa sem, da bodo v prihodnjih dneh odpravljeni še nekateri, ki trenutno omejujejo naše delovanje.«

Sicer pa se v ponedeljek, 1. junija 2020, odpira tudi fitnes FitInn in s tem bodo v centru Maribox zaživele vse dejavnosti.