Policistka ga je včeraj okoli poldneva ustavila v Bezeni. Vozil je celo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi kršenja več zakonov ga čaka temu primerna kazen.

Policisti Policijske postaje Ruše so včeraj ob 11.53, v Bezeni ustavili 23-letnega voznika tovornega avtomobila, doma iz Maribora. Policisti so ga ustavili zato, ker je na cesti v naselju Bezena, iz smeri Ruš proti Bistrici ob Dravi oz. Mariboru, kjer je hitrosti omejena na 50 km/h, vozil s hitrostjo kar 106 km/h.

Policistki se je predstavil z lažnim imenom

Med ugotavljanjem identitete se je voznik policistki predstavil s tujim imenom in priimkom oz. kot druga oseba, vendar je bila policistka dovolj pozorna in je z zbiranjem obvestil ugotovila dejansko identiteto voznika.

Ugotovila je tudi, da voznik za vožnjo motornega vozila v cestnem prometu nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi obeh opisanih hujših prekrškov so mu policisti vozilo zasegli, zoper njega pa so, tudi zaradi kršitve Zakona o osebnem imenu, pristojnemu Okrajnemu sodišču podali enotni obdolžilni predlog.