Na ibarski magistrali v Srbiji sta v noči na petek, nekaj čez polnoč silovito trčila beemve in dacia.

Foto: Youtube

Na ibarski magistrali v zahodni Srbiji so v noči na petek v hudi nesreči umrli štirje ljudje, zgodila se je pri kraju Županjac. Po poročanju srbskega Blica so v trčenju beemveja in dacie umrli trije mlajši moški in ženska iz dacie, štiri osebe pa so bile poškodovane.

Dacio je pred seboj potiskal še 70 metrov

V hudi nesreči sta bili udeleženi dve vozili, zdaj je po medijih zakrožil posnetek nesreče, ki natančno razkriva, kako se je zgodila. Iz njega je razvidno, kako se je grozljiva nesreča dejansko zgodila. Blic tudi navaja, da je prišlo do eksplozije, nekateri pa hitrost beemveja ocenjujejo na 170 do 200 kilometrov na uro, saj je dacio potiskal pred seboj še 70 metrov.

Preživel, a utrpel hude poškodbe

Za volanom beemveja je sedel Nikola M. (27), dacio je vozila 22-letni Aleksandar Savatić (22), z njim pa sta bila v vozilu še prijatelja Đorđe Subotić (19) in Đorđe Belušević (22). Vsi trije so umrli. Edini iz vozila dacia, ki je trčenje preživel, a je utrpel hude poškodbe, je 17-letni S. S. V silovitem trčenju je umrlo še dekle iz beemveja, študentka Katarina Ivanković (20).