Kronika

Policisti sumijo, da so vsi ti predmeti odtujeni, vendar do sedaj niso prejeli prijave, da kdo pogreša take predmete. Obstaja možnost, da oškodovanci (tudi zaradi dopustov) sploh še niso zaznali tatvine ali vloma v svoje stanovanje.

Uredništvo2 tedna

Minister za obrambo Matej Tonin je sporočil, da sta na slovenskih cestah včeraj življenje izgubila dva pripadnika Slovenske vojske.

Uredništvo2 tedna

Nekaj po 18. uri je prišlo do tragične prometne nesreče na regionalni cesti Ptuj-Kidričevo. Udeležena sta bila voznik motornega kolesa in kolesar.

Uredništvo2 tedna

V zadnjih petih letih je povprečno umrlo 24 motoristov na leto. Vzrok za večino nesreč s smrtnim izidom sta prevelika hitrost in nepravilno prehitevanje.

Uredništvo2 tedna

Danes dopoldan je nekaj po 10. uri prišlo do požara v Rušah v kopalnici stanovanja.

Uredništvo2 tedna

50-letnik je zaradi hudih poškodb na kraju umrl. Prometna nesreča se je zgodila med Zagorjem ob Savi in Kotredežem.

Uredništvo2 tedna

Na avtocesti številka A5, izven naselja Lormanje, se je zgodila prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami zaradi neprilagojene hitrosti 39-letnega voznika motornega kolesa.

Uredništvo2 tedna

Malo pred 12. uro je zagorelo v centru Maribora, na Slovenski ulici. Posredovalo je več gasilcev.

Uredništvo2 tedna

Ob točenju goriva je vozilo zajel ogenj, požar se je nato razširil še na dve točilni mesti.

Uredništvo2 tedna

Mariborski policisti so v poostrenem nadzoru nad psihofizičnim stanjem voznikov ugotovili številne kršitve. Vozniki so vozili pod vplivom alkohola in drog.

Uredništvo2 tedna

Zagorelo je osebno vozilo, ki je zapeljalo na bencinski servis. V intervenciji so sodelovali številni poklicni in prostovoljni gasilci.

Uredništvo2 tedna