Kronika

Okoli 6. ure zjutraj je izbruhnil požar na piščančji farmi v Spuhlji pri Ptuju.

Uredništvo1 teden

Danes malo pred 15. uro se je v Senožetih pri Ljubljani zgodila huda prometna nesreča, ki je terjala življenje 35-letnega motorista.

Uredništvo1 teden

Na Policijski upravi Maribor smo preverili kakšno je trenutno stanje kaznivih dejanj nasilja v družini in preostalih kaznivih dejanj zoper zakonsko zvezo, družino in otroke. Pri nekaterih KD opažajo upad, a to ni pogojeno s tem, da je takšno tudi dejansko stanje.

Tea Tošić Golob1 teden

Zagorelo je v Sladkem vrhu, v občini Šentilj, gasilci pa so s hitrim posredovanjem uspeli preprečiti tragedijo.

Uredništvo1 teden

V času ukrepov za preprečitev širjenja novega koronavirusa, voznikom, ki jih je ob prehitri vožnji ujel radarski merilnik hitrosti, niso pošiljali obvestil o prekrških.

Tea Tošić Golob2 tedna

Na območju Policijske uprave Maribor bodo izvajali poostren nadzor cestnega prometa, s poudarkom na ugotavljanju prekoračitev hitrosti, po metodologiji »Veriga«.

Uredništvo2 tedna

Na avtocesti Lendava – Pince se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Voznik je izgubil oblast in z vozilom prebil varovalno ograjo ter padel čez viadukt.

Uredništvo2 tedna

V centru mesta so posredovali gasilci Gasilske brigade Maribor in PGD Maribor mesto.

Uredništvo2 tedna

Sedaj je jasno, koliko denarja si je protipravno pridobila mariborska humanitarka Nataša Švikart iz Društva MAUS. Najverjetneje ne le na račun dečka Gala Štefliča iz Dupleka, pač pa tudi številnih drugih. Grozijo ji tri leta zapora.

Uredništvo2 tedna

Včeraj je v Kamnici zagorelo v avtoličarski delavnici. “Vsi bomo pomagali sanirati, da bosta lahko s čim manjšimi posledicami nadaljevala to, kar sta gradila 40 let,” je zapisal Marko Soršak Soki. Zagorelo je v delavnici njegovega očeta in strica.

Uredništvo2 tedna

Julija Adlešič iz afere Odrezana roka zapušča pripor na Igu. Julijin odvetnik je že pretekli teden ponovno dejal, da želi odpravo pripora, saj je bil mnenja, da ne obstaja ponovitvena nevarnost, poleg tega še vedno potrebuje zdravljenje.

Uredništvo2 tedna