Kronika

Na kraju dogodka so posredovali gasilci PGD Pekre in JZ GB Maribor, poškodovano osebo pa so prepeljali na nadaljnje zdravljenje v UKC Maribor.

Uredništvo1 teden

V Šoštanju je dopoldne 24-letnik z zračnim orožjem streljal na policistko, ki je opravljala kontrolo prometa, in jo lažje poškodoval. Storilec, ki je v preteklosti že streljal na uradno osebo, je trenutno v pridržanju.

Uredništvo1 teden

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 232 klicev, od tega 68 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali dva nedovoljena prehoda državne meje.

Uredništvo1 teden

Neznani storilec je včeraj v trgovini Interspar v Mariboru izkoristil nepazljivost oškodovanke in iz nakupovalnega vozička odtujil črno usnjeno torbico, v kateri je imela osebne dokumente in 6.000 evrov gotovine.

Uredništvo2 tedna

Na Policijski upravi Maribor so se zato na martinovo soboto odločili poostriti nadzor.

Uredništvo2 tedna

Policisti bodo zaradi nezakonitega lova kazensko ovadili 37-letnega moškega z območja Radelj ob Dravi. Moški je osumljen, da je s samostrelom s puščicami septembra v gozdu na območju Ribnice na Pohorju ustrelil dva jelena. Samostrel so mu policisti tudi zasegli.

Uredništvo2 tedna

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 239 klicev, od tega 72 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali tri nedovoljene prehode državne meje, voznika, ki je pijan povzročil prometno nesrečo in vzvratno vožnjo v predoru na avtocesti. Pojasnili so tudi okoliščine prometne nesreče na Smolniku.

Uredništvo2 tedna

Včeraj zvečer so bili mariborski policisti obveščeni, da so v podjetju na Zagrebški cesti v Mariboru prejeli pisemski pošiljki, iz katerih se je vsul neznani beli prah.

Uredništvo2 tedna

Danes zvečer po 20. uri so bili poklicni gasilci GB Maribor napoteni na centralno pošto Tezno.

Uredništvo2 tedna

Šentiljski policisti so v torek po odredbi sodišča opravili hišno preiskavo pri 27-letnem osumljencu z območja občine Kungota in mu zasegli večji količino rastlin konoplje ter še manjše količine drugih drog oziroma opreme. Osumljenega bodo kazensko ovadili na mariborsko državno tožilstvo.

Uredništvo2 tedna

Mariborski  operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes,  prejel  225 klicev, od tega 58 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno  posredovanje  policije.

Uredništvo2 tedna