Kronika

Voznik je skoraj za trikrat prekoračil predpisano hitrost v naselju Kungota pri Ptuju, pri dejanju pa so ga ujeli policisti.

Uredništvo7 dni

Sredi noči je vlomil v eno izmed bencinskih črpalk v Hočah in nakradel za 10.000 cigaret.

Uredništvo7 dni

Oškodovanki je med dejanjem strgal tudi torbico z denarjem in osebnimi predmeti ter pobegnil v neznano.

Uredništvo1 teden

Na podravski avtocesti med priključkom Zlatoličje in počivališčem Dravsko polje zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas proti Gruškovju.

Uredništvo1 teden

Preiskovalna komisija v zadevi Kangler tako do končne odločitve ustavnega sodišča ne bo smela izvajati tudi preiskovalnih dejanj, ki se nanašajo na tožilce, ne samo na sodnike.

Uredništvo1 teden

Analize zaseženega heroina v Nacionalnem forenzičnem laboratoriju so pokazale, da je zasežena heroinska mešanica vsebovala približno 70 % heroina.

Uredništvo1 teden

Tovorno vozilo je zaneslo v desno izven vozišča, prebilo varovalno ograjo in padlo z viadukta v globino približno 20 metrov.

Uredništvo1 teden

Višji sodniki v obširni obrazložitvi sodbe Romani Pajenk in Milani Lah med drugim pritrdili pritožbenim navedbam zagovornikov, da je v obrazložitvi sodbe opisani eventualni naklep v nasprotju z vsebino izreka sodbe.

Uredništvo1 teden

Storilci so v prvem primeru povzročili le materialno škodo na objektih, v drugem pa so odtujili prokrom valje, ki so jih uporabljali v delovnih procesih.

Uredništvo1 teden

Policisti so v obeh primerih po ogledu ugotovili, da gre za starejša osebna avtomobila.

Uredništvo1 teden

Zaradi prometne nesreče med priključkoma Šentjakob in Sneberje proti Ljubljani se voznikom vožnja podaljša.

Uredništvo1 teden