Kronika

Mariborčana so svojci pogrešali vse od 31. julija. Iz Policijske uprave Maribor so sporočili, da je bil danes najden živ in zdrav.

Uredništvo3 dnevi

V občini Šentilj so danes popoldne na gradbišču našli neeksplodirano ubojno sredstvo.

Uredništvo3 dnevi

Na Ptujski cesti se je sinoči ponesrečil 49-letni kolesar, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo, v organizmu pa je imel 1,36 mg/l alkohola.

Uredništvo3 dnevi

Včeraj popoldne je 23-letnik kolesaril po povezovalni cesti med parkirnimi boksi, iz smeri vhoda v TC Planet Tuš proti Murkovi ulici v Mariboru. Ob tem je trčil v 7-letnega otroka, ki se je zadrževal na vozišču in se pri tem hudo poškodoval.

Uredništvo3 dnevi

Umrl je Bojan Kontič, star 59 let. Širši javnosti je bil znan kot poslanec DZ, več let je vodil občino Velenje. Njegovo smrt so potrdili pri stranki SD, katere vidni član je bil, poroča portal 24ur.

Uredništvo4 dnevi

Pogrešani Matjaž, star 44 let, stanujoč v Mariboru, je bil nazadnje viden 31. 7. 2020 na območju Cirkulan. Odpeljal se je z osebnim avtomobilom.

Uredništvo4 dnevi

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 108 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 11 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami in pet s hudimi.

Uredništvo5 dni

Danes je nekdo na parkirišču pred UKC Maribor v avtu pustil psa.

Uredništvo5 dni

Danes popoldan so v centru mesta zadonele gasilke sirene.

Uredništvo6 dni

Policisti skupaj z gasilci in občani izvajajo aktivnosti za iskanje pogrešanega.

Uredništvo6 dni

Policisti prosijo za pomoč pri iskanju traktorja, ki je bil odtujen v noči na 31. 7. 2020.

Uredništvo6 dni