Kronika

 Zaradi varnosti pa sta širše območje in cesta zaprta. Dostop nepooblaščenim osebam je prepovedan.

Uredništvo5 dni

Danes bi se moral Jakob vrniti v Dijaški dom v Ruše, a ni prišel niti k pouku.

Uredništvo5 dni

Zjutraj je na nezavarovanem prihodu prišlo do trčenja vlaka in osebnega vozila v Rogaški Slatini.

Uredništvo6 dni

Že nekaj minut po dejanju v Murski Soboti so policisti 28- in 31-letna ustavili in ugotovili, da v vozilu prevažata več predmetov, za katere nista vedela pojasniti izvora.

Uredništvo6 dni

Po navedbah odvetnika Mitje Pavčiča so mu pripor, ki bi se mu iztekel danes, podaljšali zaradi podanih pripornih razlogov, predvsem ponovitvene nevarnosti.

Uredništvo6 dni

Med preiskavo so zasegli štiri kose kratkocevnega orožja (pištole) in eno dolgocevno orožja (puško) z nameščenim daljnogledom.

Uredništvo6 dni

Sestri Katarina in Kaja Ostrš naj bi bili nazadnje videni v petek zvečer.

Uredništvo1 teden

Zavarovalnica še vedno ni odobrila popravila pooblaščenemu serviserju, čeprav je bila cenitev škode že opravljena. Vzrok? Čakanje dokumentacije?

Tea Tošić Golob1 teden

Po neuradnih podatkih naj bi voznik v Loki v občini Starše pod vplivom alkohola zapeljal iz vozišča zaradi neprilagojene hitrosti. Končal je v UKC Maribor.

Uredništvo1 teden

Od doma je odšel v petek, ljubljanski policisti pa prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo.

Uredništvo1 teden

Gasilci Gasilske brigade Maribor so se z ognjenimi zublji na avtomobilih najprej bojevali v Žolgarjevi ulici, slabe pol ure še na območju UKC Maribor, ponoči pa ob Ljubljanski ulici. Pomagali so jim tudi gasilci PGD Maribor Studenci.

Uredništvo1 teden