Kronika / Stran 2

Prvoobtoženi iz domnevne hudodelske združbe, ki naj bi na Celjskem služila z izkoriščanjem deklet za prostitucijo, Jože Cank na predobravnavnem naroku ni priznal krivde po obtožnici. Doslej nobeden od soobtoženih na treh predobravnavnih narokih ni priznal krivde, dva soobtožena se pogajata s tožilstvom, še en narok pa je predviden prihodnji teden.

Uredništvo5 dni

Na trajektu, blizu Eolskega otočja v Italiji, je bilo v času trčenja 350 ljudi.

Uredništvo5 dni

Pretekle dni je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo, onesposobil alarmno napravo in iz zidnega trezorja odtujil gotovino, zlatnino in ročne ure.

Uredništvo6 dni

Sumil ga je prijateljevanja z njegovo ženo, zato je vanj s pištolo ustrelil najmanj 26-krat. Softićeva zagovornica je dejala, da se je čutil izdanega in ogroženega.

Uredništvo6 dni

Višje sodišče v Celju je zavrnilo pritožbo specializiranega tožilstva in nekdanjega ekonoma pravnomočno oprostilo očitkov napeljevanja h goljufiji na škodo sredstev Evropske unije.

Uredništvo6 dni

Med prijetimi je bilo 62 državljanov Pakistana, tri državljani Afganistana, tri državljani Somalije, štiri državljani Bangladeša in en državljan Indije. 

Uredništvo6 dni

Danes ponoči so gasilci GB Maribor prejeli obvestilo, da je v reko Dravo padel človek.

Uredništvo6 dni

Zaradi 46-letnika, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo in trčil v vozilo pred njim, je prišlo do naletnega trčenja petih vozil.

Uredništvo6 dni

Prometna nesreča na Štajerski avtocesti je privedla do dolgih zastojev.

Uredništvo6 dni

Policisti so našli 32-letnega Andreja Bajžlja iz Medvod.

Uredništvo7 dni

Z ognjem se spopada več kot 600 gasilcev, pri čemer si pomagajo z dvema letaloma in devetimi helikopterji za gašenje.

Uredništvo7 dni