Kronika

Z grožnjo in z uporabo strelnega orožja so moški poskušali doseči, da bi tam stanujoči oškodovanec, v svojo škodo odstopil od prijave zoper nekdanjega delodajalca, ki jo je podal na Finančni upravi Republike Slovenije.

Uredništvo5 dni

Policija domneva da so krivi tudi za kaznivo dejanje, ki se je zgodilo v začetku meseca. Pri dejanju so bili opaženi s strani občana, zaradi česar so od tam peš zbežali, na kraju pa pustili opisano vozilo in prikolico.

Uredništvo5 dni

V torek so v Grosupljem obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil 38-letnik. Vozilo so zasegli in ugotovili, da so mu v zadnjih štirih letih skupaj z zadnjim zasegli že 23 avtomobilov.

Uredništvo5 dni

Na sicer zapuščenim objektu je razbil več stekel na balkonskih vratih, v večih sobah pa je polomil tudi postelje in omare.

Uredništvo5 dni

Včeraj popoldan je 44-letni domačin menjaval salonitne plošče na prizidku domače stanovanjske hiše in se poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Maribor, kjer je ostal na zdravljenju.

Uredništvo5 dni

Danes okrog 17 ure je bila policija obveščena, da je prišlo do streljanja pred enim izmed lokalov na Rejčevi ulici v Novi Gorici. V streljanju naj bi bilo udeleženih več ljudi, ki so s kraja dogodka ušli pred prihodom policije.

Uredništvo6 dni

Minulo soboto, med 8. in 16. uro, so mariborski policisti na območju Pohorja in na območjih ob reki Dravi, izvedli poostren nadzor nad nedovoljenimi vožnjami v naravnem okolju.

Uredništvo6 dni

Mariborski policisti obravnavajo primer za zdaj še neznanca, ki je v ponedeljek prišel na opravljanje teoretičnega dela izpita za pridobitev vozniškega dovoljenja in se ob prihodu izkazal z dokumenti 32-letnega moškega, čeprav to ni bil. Izpit je zanj sicer uspešno opravil, vendar mu ga zaradi goljufije ne bodo priznali.

Uredništvo6 dni

Po nestrokovni oceni je nastalo za okoli 100 tisoč evrov materialne škode na farmi ter še okoli 20 tisoč evrov na krmilih in piščancih, ki so bili last perutninske zadruge.

Uredništvo6 dni

Pred izvozom Celje zahod je nastal kilometer in pol dolg zastoj. Obvoz za osebna vozila je možen po vzporedni regionalni cesti med priključkoma Žalec, Arja vas in Celje center.

Uredništvo1 teden

Policisti so 45-letnemu Mariborčanu odvzeli prostost in odredili pridržanje. V avtomobilu so našli šest zavitkov droge, nato so opravili še hišno preiskavo na osumljenčevem domu.

Uredništvo1 teden