Kronika

Policisti so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje, mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu izdali plačilni nalog.

Uredništvo5 dni

Na hitri cesti pri Melju je prišlo do prometne nesreče, zaradi česar je oviran promet v smeri centra mesta.

Uredništvo6 dni

Včeraj med 7. in 14. uro so policisti na bivši cestninski postaji Prepolje na avtocesti A4 Slivnica – Gruškovje izvedli poostren nadzor.

Uredništvo6 dni

Prišlo je do trčenja dveh osebnih vozil. Bodite previdni.

Uredništvo7 dni

Prišlo je do prometne nesreče v križišču Betnavske ceste in Metelkove ulice. V nesreči sta bila udeležena motor in osebno vozilo.

Uredništvo1 teden

Mariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24-ih urah prejel 237 klicev, od tega 82 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

Uredništvo1 teden

V vseh primerih je neznanec vlomil skozi kletno okno, pri tem pa je odtujil predvsem bančne kartice in gotovino.

Uredništvo1 teden

Pred poslopjem hrvaške vlade v Zagrebu je bil včeraj huje ranjen 31-letni policist, na domu 22-letnega napadalca, ki je storil samomor, pa je policija zasegla več kosov nezakonitega orožja in streliva.

Uredništvo1 teden

Neznanci oškodovancem sporočajo, da so vdrli v njihov računalnik in jih posneli pri intimnih dejanjih. Pri tem oškodovancem grozijo, da bodo posnetke objavili na spletu, če v dveh dneh ne bodo plačali.

Uredništvo1 teden

23-letni osumljenec se je sprl s svojim 21-letnim dekletom. Prepir je slišala  njegova 74-letna babica, ki ga je poskušala pomiriti, takrat pa jo je osumljenec, na hodniku stanovanjske hiše fizično napadel in jo hudo telesno poškodoval. Nato se je vrnil v sobo in pretepel še svoje dekle.

Uredništvo1 teden

Mariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24-ih urah prejel 180 klicev, od tega 59 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno  posredovanje policije.

Uredništvo1 teden