Kronika

O njegovem dejanju so bili obveščeni policisti, nekaj minut po prejetem opozorilu so ga prestregli. Ugotovili so številne prekrške.

Uredništvo6 dni

Policisti so tako včeraj kot danes zasegli osebno vozilo. Ko so ustavili voznika so namreč ugotovili, da ne posedujeta veljavnega vozniškega dovoljenja.

Uredništvo6 dni

Zaenkrat še neznani storilec je 86-letno žensko med ropom zvezal, jo okradel in s kraja pobegnil s temnejšim vozilom. Dan kasneje jo je zadela kap, žal je izgubila življenje.

Uredništvo6 dni

Vozil je tudi brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola, imel neregistrirano vozilo in nameščeni različni registrski tablici.

Uredništvo1 teden

Na eni od novomeških šol so padali težki udarci, posredovala je prijateljica, njuni vrstniki pa so vse skupaj posneli.

Uredništvo1 teden

Grega Lačen je umrl na dan, ko so se v okviru koroškega outdoor festivala v Mežici spominjali Karničarja, ki je umrl septembra lani v delovni nesreči na Jezerskem.

Uredništvo1 teden

Voznik, ki je povzročil včerajšnjo prometno nesrečo na avtocesti, je trenutno v UKC Maribor. Izdana mu bo odločba o prekršku.

Uredništvo1 teden

Na območju Ojstrice se je v četrtek smrtno ponesrečil 69-letni planinec. Pri spuščanju po uhojeni poti od Male Ojstrice v smeri Korošice je v snegu zdrsnil v globino.

Uredništvo1 teden

Danes zjutraj je prišlo do prometne nesreče na Ptujski. Vozite previdno, saj je promet še oviran.

Uredništvo1 teden

Policisti PU Maribor pozivajo vse morebitne očividce, ki so opazili današnjo nesrečo na Nasipni, naj se jim nujno zglasijo zaradi razjasnitve okoliščin.

Uredništvo1 teden

Na kraju nesreče so bili policisti, gasilci in reševalci.

Uredništvo1 teden