Kronika

Po zaprtju plinovoda so gasilci izvedli prezračevanje objektov, nakar so se stanovalci lahko vrnili v stanovanja. Napako na instalaciji je odpravilo pristojno podjetje. 

Uredništvo5 dni

Danes v popoldanskih urah je počila cev plinovoda v Novi vasi med Klinetovo in Prušnikovo ulico

Uredništvo5 dni

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 169 klicev. 42 klicev je bilo interventnih.

Uredništvo5 dni

Policisti policijske uprave Maribor so od 6. ure včeraj do 6. danes ob svojem rednem delu obravnavali 13 prometnih nesreč, v katerih so se tri osebe hudo telesno poškodovale.  V tem času so obravnavali tudi zdrs s ceste zaradi neprilagojene hitrosti, prometne nesreče zaradi vpliva alkohola, pridržanje do streznitve ter prometno nesrečo z zaenkrat še nepojasnjenimi okoliščinami.

Uredništvo6 dni

Potapljači so iz morja pred obalo Džakarte davi potegnili dele pogrešanega indonezijskega letala in posmrtne ostanke žrtev. Na letalu, ki je z radarjev izginilo v soboto kmalu po vzletu, je bilo 62 potnikov in članov posadke. Kot poroča francoska tiskovna agencija AFP, so našli tudi lokacijo črnih skrinjic letala.

Uredništvo6 dni

Policisti Policijske uprave Maribor so v času od 6. ure 8. 1. 2021 do 6. ure 9. 1. 2021 ob svojem rednem delu obravnavali odtujitev osebnega avtomobila znamke BMW 5, zasegli pa so tudi štiri vozila.

Uredništvo1 teden

Vzrok današnje eksplozije na glavni celjski avtobusni postaji je bilo uhajanje plina.

Uredništvo1 teden

Policisti so imeli v četrtek popoldne v Mariboru opravka z 39-letnim moškim, ki je kradel v prodajalnah. Najprej je bil nasilen do prodajalke, ki mu je poskušala preprečiti tatvino le nekaj evrov vrednih izdelkov. Čez dve uri pa so ga prijeli varnostniki pri dveh zaporednih tatvinah v drugi trgovini v tem mestu.

Uredništvo1 teden

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 205 klicev, od tega 76 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času niso obravnavali nobenega nedovoljenega prehoda državne meje. V tem času so obravnavali tudi tatu, ki so ga zaradi različnih tatvin prijeli trikrat.

Uredništvo1 teden

Patrulja policijske postaje Gorišnica je v četrtek zjutraj ustavila 32-letnega voznika tovornega vozila, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in najverjetneje tudi pod vplivom prepovedanih drog. Še isti dan so policisti pri njem opravili hišno preiskavo in pri tem našli manjše količine konoplje in gumijevko, ki spada med hladna orožja.

Uredništvo1 teden

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 188 klicev, od tega 61 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

Uredništvo1 teden