Udeležencema nesreče bi naj pomagal Aleš Mertelj, aktualni igralec Triglava. Z obema bi naj počakal do prihoda rešilnega vozila.

Včeraj je okoli 17.30 ure prišlo do prometne nesreče v neposredni bližini Pohorske kavarne. V nesreči naj bi bila udeležena noseča ženska in kolesar. Kot nam je uspelo neuradno izvedeti, naj bi ženska stala med bočno parkiranimi avtomobili nasproti kavarne, ko je stopila na cesto. V tistem trenutku je pripeljal kolesar in trčil vanjo. Po neuradnih informacijah naj bi bila ženska v sedmem mesecu nosečnosti.

Na pomoč priskočil igralec Triglava

Ko pišejo na strani snportal.si, bi naj udeležencema nesreče po besedah mimoidočih pomagal Aleš Mertelj, aktualni igralec Triglava. Z obema bi naj počakal do prihoda rešilnega vozila.  Oba so poškodovana prepeljali v UKC Maribor.

Oba prejela lahke poškodbe

Kot nam je sporočila Anita Kovačič Celofiga iz PU Maribor, so policisti PPP Maribor včeraj popoldne obravnavali prometno nesrečo II. kategorije, v kateri sta bili udeležena kolesar in peška. K sreči sta jo odnesla z lažjimi poškodbami.