Dolenjski policisti preiskujejo uboj v naselju Straža pri Raki v občini Krško, kjer naj bi po poročanju spletnega Večera v ponedeljek po 22. uri prišlo do spora med 14-letnim mladoletnikom, 19-letnikom in 26-letnikom.

Dolenjski policisti preiskujejo uboj v naselju Straža pri Raki v občini Krško, kjer naj bi po poročanju spletnega Večera v ponedeljek po 22. uri prišlo do spora med 14-letnim mladoletnikom, 19-letnikom in 26-letnikom. Zaradi vbodnih ran naj bi slednji izkrvavel na kraju zločina. Policisti osumljenca še iščejo, poroča portal.

Spor zaradi pasjega laježa

Trojica naj bi se domnevno sprla zaradi pasjega laježa, sledil je pretep, eden od osumljenih pa naj bi pograbil oster predmet in 26-letnika večkrat zabodel v predel vratu in v hrbet. Kot poročajo, bi naj 26-letnik prispel domov, nato pa je zavil na sosednje dvorišče, kjer biva 14-letnik in na čigar igrišču je močno lajal pes. Lajež je zmotil 26-letnika, zato je mladoletniku, zraven katerega je bil tudi 19-letnik, dejal, naj umiri svojega psa. Prišlo je do prerivanja in zadeva je hitro eskalirala. 26-letnika je eden izmed osumljencev z neznanim ostrim predmetom večkrat zabodel v vrat in hrbet.

Ranjeni se je po nekaj metrih zgrudil in izkrvavel. Kriminalisti naj bi na naslovu mladoletnega osumljenca že opravili hišno preiskavo, še poroča Večer.