S policije so sporočili, da je včeraj popoldan izbruhnil požar v  avtokleparski  oz.  avtoličarski delavnici  v  Kamnici. Zgorelo je ostrešje delavnice, kompletna lakirna  komora in en osebni avtomobil, ki je bil na popravilu.

S PU Maribor so nam sporočili, da je včeraj  popoldan  je  izbruhnil  požar  v  avtokleparski  oz.  avtoličarski delavnici  v  Kamnici.  V  požaru je  zgorelo ostrešje delavnice, kompletna lakirna  komora in en osebni avtomobil, ki je bil na popravilu. Delavca sta pred požarom uspela rešiti dva osebna avtomobila, ki sta bila na popravilu.

Z  gasilnimi  aparati  sta  tudi  skušala pogasiti požar, vendar jima to ni uspelo.  Požar  so  nato  pogasili  gasilci.  Poškodovan  ni  bil nihče. Na delavnici  je nastalo za okoli 55.000 evrov materialne škode in okoli 3.500 na zgorelem vozilu, so še javili s policije.

Policisti  so ugotovili, da je do požara najverjetneje prišlo na električni napeljavi  zunanje  svetlobne  reklamne  table,  ki  je  nameščena  tik pod ostrešjem. O svojih ugotovitvah bodo podali poročilo pristojnemu tožilstvu.