Zdravniki so naredili vse kar je bilo v njihovi moči, a so bile notranje poškodbe žal prehude. Na družabnih omrežjih je 50-letna smučarka pred tragičnim trenutkom delila fotografije tistega dne.

Pred dnevi smo poročali o tragediji, ki se je pripetila na smučišču na Rogli. 50-letnica je smučala na progi Planja, na delu, ki je bil zaprt zaradi urejanja proge s teptalniki snega. Kot je uspelo izvedeti policistom, je smučarka padla za teptalnikom snega, ta je vozil vzvratno in jo pri tem najverjetneje povozil. Kot poroča portal slovenske novice.si so neuradno izvedeli, da je voznik teptalnika sploh ni zaznal, so pa ležeči smučarki na pomoč prihiteli delavci na progi, tedaj naj bi bila celo še pri zavesti in jo nato odpeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico. Zdravniki so naredili vse kar je bilo v njihovi moči, a so bile notranje poškodbe žal prehude. Zvečer so sporočili, da je zaradi poškodb umrla. Na vprašanje zakaj se je Gordana več kot uro po koncu obratovanja vlečnic spustila po progi, ki je bila zaprta, ne preiskovalci, ne svojci, verjetno ne bodo dobili odgovora.

Bila je glasbenica z dušo in telesom. Kot še poroča portal slovenskenovice.si je bila zaposlena kot učiteljica glasbe na Osnovni šoli Janka Glazerja v Rušah.
Tragedija je prizadela mnoge. Na družabnih omrežjih je le nekaj minut pred tragičnim dogodkom 50-letnica delila fotografije tistega dne, ki so bile posnete na Rogli. Ena izmed fotografij pa pritegne še posebno pozornost. Zakaj, je razvidno na fotografiji spodaj.