V dopoldanskih urah je v občini Črna na Koroškem prišlo do smrtne prometne nesreče, po tem ko sta trčila osebno in tovorno vozilo. Voznik osebnega vozila je bil 22-letni domačin.

Ob 10.42 uri so bili celjski policisti obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, ki se je zgodila na relaciji Črna-Javorje proti Slemenu občina Črna na Koroškem. Na kraj so bili poslani policisti ter reševalci z gasilci. Policisti so ugotovili, da sta v nesreči udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik tovornega avtomobila.

Voznik tovornega avtomobila je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico Slovenj  Gradec, voznik osebnega avtomobila pa je na kraju nesreče umrl. Kot poroča portal Večer naj bi življenje izgubil 22-letni domačin.

Gasilci KGZ Ravne na Koroškem so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, iz vozila s tehničnim posegom izvlekli osebo, nevtralizirali razlite motorne tekočine ter nudili pomoč policiji, delavcem cestnega podjetja VOC Celje ter reševalcem ZRCK Ravne na Koroškem, ki so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in nato prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Ogled kraja prometne nesreče še traja, cesta je zaprta za ves promet.