Včeraj popoldan je na Pobrežju prišlo do spora med več osebami. Storilca sta s kraja zbežala. Mariborski kriminalisti so zvečer prijeli vse tri osebe, ki so trenutno v pridržanju.

Na uredništvo smo prejeli sporočilo bralca, ki nas je obvestil, da naj bi na Cesti osvobodilne fronte pri baru Mirage in pred optiko prišlo do streljanja. Na kraj je takoj prispela tudi policija. Obrnili smo se na PU Maribor, kjer so za naš portal potrdili, da so bili včeraj popoldne obveščeni, da je prišlo do spora med več osebami na Cesti Osvobodilne fronte v Mariboru.

Tri osebe v pridržanju

“Med pretepom je bil tamkajšnji stanovalec lažje telesno poškodovan z nožem in je zbežal iz stanovanjskega bloka, ko je eden izmed storilcev za njim, pred blokom, ustrelil v zrak, potem pa s sostorilcem in še eno osebo, zbežal,” so še nam pojasnili in dodali, da so še isti večer so mariborski kriminalisti prijeli vse tri osebe, ki so trenutno v pridržanju.

“Med pretepom je bil tamkajšnji stanovalec lažje telesno poškodovan z nožem in je zbežal iz stanovanjskega bloka, ko je eden izmed storilcev za njim, pred blokom, ustrelil v zrak, potem pa s sostorilcem in še eno osebo, zbežal.”

Policisti in kriminalisti v tej zvezi preiskujejo kaznivi dejanji izsiljevanja in povzročitve splošne nevarnosti.