Danes ponoči so mariborski policisti obravnavali 19-letnika, ki so mu pretekli mesec odvzeli vozniško dovoljenje. Zaradi neprilagojene hitrosti je zapeljal s ceste in pristal v potoku.

Danes, okoli 2.45 je 19-letni voznik začetnik, ki so mu policisti 25. 8. 2020 že odvzeli vozniško dovoljenje, ukrep  prepovedi vožnje pa mu je izrečen do 24. 9. 2020, zaradi neprilagojene hitrosti vožnje, v Slovenski Bistrici zapeljal s  ceste in pristal v potoku. Kot so sporočili iz PU Maribor je imel v vozilu še dva sopotnika, vendar se v nesreči nihče ni poškodoval.

Lažne registrske tablice

Policisti so ugotovili, da je voznik vozil osebni avtomobil, ki je bil označen z registrskima tablicama, ki ne pripada temu vozilu, elektronski alkotest pa je pokazal, da je imel v organizmu 0,58 mg/l alkohola. Kot voznik začetnik bi moral biti popolnoma trezen.

Elektronski alkotest je pokazal, da je imel v organizmu 0,58 mg/l alkohola. Kot voznik začetnik bi moral biti popolnoma trezen.

Policisti ga bodo, zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarna vožnja v cestnem prometu, kazensko ovadili  pristojnemu tožilstvu. Vozilo so mu zasegli.