Gospodarstvo

Po vsem svetu cene trenutno hitro rastejo. Kako dolgo bo še tako?

Uredništvo2 meseca

Ob praznovanju 100. letnice ene najsodobnejših evropskih cementarn in edine cementarne v Sloveniji je dr. Tomaž Vuk, član uprave Salonit Anhovo poudaril, da je v tem obdobju potrebno biti pogumen. »Ne smemo se ustrašiti vsakega novega pogleda. V času, ko še nimamo dokončnih rešitev in jasnih poti, se ponujajo možnosti za preboje, da na novo izrišemo zemljevid. Ta čas dojemamo kot našo priložnost.«

Uredništvo2 meseca

Skupina Istrabenz plini se je povezala s tremi podjetji, da bi okrepila svoj položaj na trgu tehničnih plinov. Eno od teh podjetij je mariborski Ardoks.

Uredništvo2 meseca

Imate poslovno idejo, pa ne veste, kako natanko bi se je lotili? Do 15. oktobra se lahko prijavite na javni poziv za vključitev v projekt Podjetno nad izzive.

Uredništvo2 meseca

Dogajanje v vodstvu Pošte Slovenije že nekaj časa razburja javnost. Se bodo sumi in namigovanja na potencialne nepravilnosti v podjetju vendarle razjasnili?

Uredništvo2 meseca

Danes so na Mestni občini Maribor predstavili družbeno pogodbo javnega podjetja Snaga.

Uredništvo2 meseca

Vlada je danes na dopisni seji znova spremenila odlok o načinu izpolnjevanja pogoja PCT.

Uredništvo2 meseca

Lenarška Tovarna bovdenov in plastike (TBP), ki je z več kot 900 zaposlenimi največji delodajalec v Slovenskih goricah, je koronsko leto 2020 kljub zahtevnim razmeram preživela s pozitivnim izkupičkom.

Uredništvo2 meseca

V neodvisni raziskavi spletnega bančništva v Sloveniji, ki jo vsako leto opravi podjetje E-laborat, je Bank@Net Nove KBM v skupni razvrstitvi dobila največ točk in s tem ponovno, že drugo leto zapored postala najboljša spletna banka v Sloveniji.

Uredništvo2 meseca

Pridružite se številnim Slovencem, ki so se po višje plačilo odpravili v Avstrijo. Delovne izkušnje niso pogoj, zagotovo se najde kakšno delovno mesto prav za vas.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Perutnina Ptuj lani z rastjo prodaje, v Sloveniji z rekordnim dobičkom

Uredništvo3 meseci