Gospodarstvo

Srbsko finančno ministrstvo je pozvalo NLB k pogajanjem kot najboljšemu ponudniku za nakup Komercialne banke, največje banke v državni lasti.

Uredništvo4 tedni

Kot je pojasnil generalni direktor Premogovnika Velenje Marko Mavec, skladno z razvojnim načrtom njihove skupine poteka poslovno prestrukturiranje družbe

Uredništvo4 tedni

Pod drobnogledom preiskovalcev se je znašel decembra 2010, pol leta po prevzemu Merkurja.

Uredništvo4 tedni

Število uporabnikov mobilnega omrežja je prvič preseglo 2,5 milijona, v tretjem četrtletju tudi visoka rast prenosa mobilnih podatkov.

Uredništvo4 tedni

Poslovalnice vseh bank in hranilnic, članic Združenja bank Slovenije, bodo v torek, 24. decembra, in v torek, 31. decembra, odprte do 12. ure.

Uredništvo4 tedni

Dobavitelji tudi v primeru neuspelega dogovora za dobavo ruskega plina in morebitne krajše prekinitve dotoka plina prek ne pričakujejo, da bi prišlo do stopnje pripravljenosti ali izrednih razmer.

Gabrijel Toplak1 mesec

Gospodarske družbe postajajo vedno bolj družini prijazno okolje.

Uredništvo1 mesec

Uprava verjame, da bo morebitna izvedba prevzemne ponudbe pozitivno vplivala na strateške možnosti razvoja.

Uredništvo1 mesec

Ministrico brez resorja, pristojno za razvoj, strateške projekte in kohezijo, je državni zbor imenoval s 44 glasovi za in 43 proti.

Uredništvo1 mesec

Pogajanja z avstrijskimi lastniki družbe so bila zelo naporna, s sklenjenim sporazumom pa so v sindikatu Konfederacije slovenskih sindikatov zadovoljni.

Uredništvo1 mesec

Financiranje bodo izvedli iz lastnih sredstev in ob sodelovanju z več mednarodnimi in lokalnimi bankami.

Uredništvo1 mesec