Gospodarstvo / Stran 2

Dravske elektrarne Maribor skupno vrednost izvedbe ribjih stez ocenjujejo na 15 milijonov evrov.

Gabrijel Toplak2 tedna

Tushek Supercars napoveduje maloserijsko proizvodnjo najlažjih hibridnih vozil na svetu, osnovna cena enega pa je 1,2 milijona evrov.

Uredništvo2 tedna

Na današnji novinarski konferenci Liste Andreja Fištravca so člani liste, s Sašo Pelkom na čelu, dejali, da proračun MOM za leti 2019/20 sicer podpirajo, a le v primeru, če se podprejo tudi njihovi predlogi.

Uredništvo2 tedna

Pošta Slovenije naj bi po neuradnih informacijah spletnega Večera in portala Siol konec tedna s prodajalci Intereurope dosegla dogovor o nakupu nekaj več kot 72-odstotnega deleža te logistične skupine iz Kopra.

Uredništvo2 tedna

Neznane osebe terjajo neobstoječe dolgove in grozijo celo z odklopom električne energije.

Uredništvo3 tedni

Pravno osebo lahko doleti globa od 2000 do 15.000 evrov, samostojnega podjetnika ali posameznika, ki samostojno opravlja dejavnost, pa od 800 do 12.000 evrov.

Uredništvo3 tedni

Trendi na globalnem poštnem trgu so po besedah direktorja Borisa Novaka tisti, ki govorijo v prid tej pridobitvi.

Uredništvo3 tedni

V poslanski skupini Levice zahtevajo sklic nujne seje odbora DZ za zdravstvo, na kateri bodo od ministrstva za zdravje zahtevali, da uresniči že sprejete sklepe glede pridelave in predelave konoplje v medicinske namene in to dejavnost končno omogoči tudi v praksi.

Uredništvo3 tedni

Predlog zakona o skupnosti študentov SDS je za Študentsko organizacijo nesprejemljiv zaradi protislovnosti, raje bi izbrali predlog Levice iz leta 2018.

Uredništvo3 tedni

V Univerzi Maribor so tudi prepričani, da gre za dosežek celotne nacije, ki jih postavlja na nivo tistih, ki obvladujejo vesolje.

Gabrijel Toplak3 tedni

Internetna podjetja z globalnim obsegom prihodkov v višini 750 milijonov evro letno bodo morala v prihodnje v Avstriji plačevati pet odstotkov davka.

Uredništvo3 tedni