Gospodarstvo / Stran 2

V novi lakirnici so zaposlili 200 oseb, ti pa so prav v četrtek opozorili na svojo negotovost zaradi zapletov z začetkom obratovanja tovarne.

Uredništvo1 teden

Mariborski poslanci, povezani v Klub 7, so se danes sestali z rektorjem tamkajšnje univerze Zdravkom Kačičem. Kot je po sestanku povedal rektor, so jim predstavili načrte prihodnjega razvoja univerze, zlasti v sklopu kohezijske politike, poslance pa so tudi opozorili na ključne težave, s katerimi se pri tem srečujejo.

Uredništvo1 teden

Cena bencina ostaja nespremenjena, dizel se bo malo podražil.

Uredništvo1 teden

Za zamudo je mnenju Rova dokazano kriva Magna sama, saj je, kot trdijo, za štiri mesece prekršila pogodbeni rok za predložitev celovite dokumentacije.

Uredništvo1 teden

Glede na naraščajoče povpraševanje po neprofitnih stanovanjih bi v tem trenutku potrebovali še vsaj 300, do leta 2025 pa še dodatnih 200 stanovanj.

Uredništvo1 teden

Ministrstvo za okolje: «Ko bo vlada gradivo obravnavala, lahko predlog potrdi ali zavrne«

Gabrijel Toplak1 teden

V kebab mesu omenjenega podjetja je sicer Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin pred dnevi potrdila navzočnost salmonele in ostankov zdravila ketoprofen.

Uredništvo1 teden

Lakirnica v Hočah že zaposlila okoli 200 ljudi, ti pa so prav v četrtek opozorili na svojo negotovost zaradi zapletov z začetkom obratovanja tovarne.

Uredništvo2 tedna

Marinček je že napovedal tožbo na upravnem sodišču. očitke da sam ogroža projekt in službe, pa zavrača.

Uredništvo2 tedna

Nekatere trgovine so odprte skorajda vsak dan, tudi ob praznikih.

Uredništvo2 tedna