Na Zavodu RS za zaposlovanje OE Maribor je trenutno objavljenih čez 400 različnih delovnih mest, tako za določen, kot tudi nedoločen čas.

Iščete zaposlitev? Preverili smo aktualno ponudbo delovnih mest na območju Maribora in okolice. Na Zavodu RS za zaposlovanje OE Maribor je trenutno objavljenih čez 400 različnih delovnih mest, tako za določen, kot tudi nedoločen čas.

Veliko prostih delovnih mest je v zdravstveni stroki, pri čemer so zelo iskane srednje in diplomirane medicinske sestre ter bolničarji negovalci. Iščejo jih v Domu starejših Idila, v Domu pod Gorcu, Domu Jožeta Potrča Poljčane, v UKC Maribor.

Tovarna mesnih izdelkov Košaki zaposluje mesarje, ki jih iščejo tudi v Kmetijski zadrugi Ruše,  AMZS Maribor potrebuje mehanika, zaposluje tudi Mariborska livarna Maribor, Talum Kidričevo, v Nigradu pa zaposlijo strojnika. Zaposlujejo tudi Univerza v Mariboru, Društvo distrofikov Slovenije in Center za socialno delo Maribor.

Veliko povpraševanja tudi po voznikih, gostincih, monterjih…

Veliko je tudi povpraševanja po zdravnikih, programerjih, projektantih, električarjih, elektro monterjih, mehatronikih, železokrivcih, cnc operaterjih, avtomehanikih, fasaderjih, ključavničarjih, ličarjih, pomožnih delavcih ter delavcih v gradbeništvu in gostinstvu (picopeki, kuharji, natakarji, mesarjih, receptorjih in kuhinjskih pomočnikih), pa tudi voznikih v mednarodnem prometu oziroma voznikih tovornih vozil in zavarovalnih zastopnikih. Več del najdete na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.

Več na tej povezavi.