Po poročanju srbskega medija blic.rs je poznana identiteta vseh aretiranih na orgiji, ki jo je organizirala starleta Tijana Ajfon. Vsi aretirani so obtoženi protizakonite proizvodnje in prometa prepovedanih drog, orožja, celo prostitucije.

Po poročanju srbskega medija blic.rs je poznana identiteta vseh aretiranih na orgiji, ki jo je organizirala starleta Tijana Ajfon. Vsi aretirani so obtoženi protizakonite proizvodnje in prometa prepovedanih drog, orožja, celo prostitucije. V veliki akciji policistov iz Bijeljine v Bosni je bilo aretiranih 35 oseb, od katerih so jih 16 zadržali na policijski postaji v okviru operativne akcije “Kristal”. Med nimi so tudi znani Mariborčani.

Do aretacij je prišlo v luksuzni vili v lastništvu Milisava Tomića.

Med aretiranimi ali zaslišanimi tudi Mariborčani

V srbskem mediju so objavili veliko lokalnih, pa tudi slovenskih imen. V glavnem gre za Mariborčane, med njimi je celo ugledni sodnik UEFE:

Milisav Tomić in Aleksandar Gajić, oba iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, oba iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, oba iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, vsi prav tako iz Bijeljine.

Aretirali so tudi pet Slovencev, vsi prihajajo iz Maribora: A. B. iz Slovenije (Maribora), B. S. (Maribor), R. M. (Maribor), D. S. (Maribor), V. S. (Maribor). Njihova imena so v celoti dostopna na strani srbskega medija blic.rs

Med zaslišanimi tudi nogometni sodnik Slavko Vinčić

Kot poročajo v mediju Nogomanija, je bil med zaslišanimi tudi naš nogometni sodnik Slavko Vinčić, trenutno drugi najboljši sodnik, ki sodi tudi v ligi prvakov. Sam sicer ni bil aretiran, so ga pa zasliđali kot pričo. Vest o zaslišanju Vinčića je za 24ur potrdil tudi vodja Zveze nogometnih sodnikov Slovenije Vlado Šajn. Vinčić bi se sicer naj znašel na nepravem mestu v nepravem času in naj ne bi bil sokriv kaznivih dejanj.

Orožje, droge in denar

V vili so policisti odkrili deset pištol, 14 paketov kokaina, devet tablet neznane medicinske droge, več mobilnih telefonov in namiznih računalnikov ter gotovino različnih valut v znesku 10.000 evrov.