Globalno / Stran 2

Serija bo prikazala, da je za največjo jedrsko katastrofo, katero smo občutili tudi v Sloveniji, kriv in odgovoren njihov glavni konkurent.

Gabrijel Toplak1 teden

V londonskem Whitehallu se je predstavilo okrog 1400 vojakov, skoraj 300 konjev in 400 glasbenikov.

Uredništvo1 teden

Po enoletnem testiranju so samovozeči električni avtobus vključili v promet

Uredništvo1 teden

V Sloveniji bo do konca oktobra potekalo prvo javno zbiranje predlogov za poimenovanje planeta in njegove zvezde v osončju Herkul.

Uredništvo1 teden

Ljudje so pripravljeni porabiti več denarja, da bi uživali boljšo ter bolj zdravo prehrano.

Uredništvo2 tedna

Jahta, ki je lahko plula s hitrostjo 25 vozlov, zgrajena iz najbolj kakovostnih materialov, dolga je 34 metrov in široka osem metrov.

Uredništvo2 tedna

Kapsula je zasnovana tako, da omogoča počitek, delo za računalnikom, uporabnik pa se lahko odloči tudi za gledanje televizije, poslušanje glasbe ali pa si privošči aromaterapijo.

Uredništvo2 tedna

Preiskava je pokazala, da so deli za predkrilca na letalih, ki so potrebna za vzlet in pristanek letal, izpostavljeni nevarnosti okvar in razpok pred iztekom garancijskega roka.

Uredništvo2 tedna

Mobilna aplikacija za nakup ladijskih vozovnic, ki omogoča hitrejši pristop do informacij, bo na voljo v hrvaškem in angleškem jeziku.

Uredništvo2 tedna

Povezava preko znamenitega švicarskega prelaza Veliki sveti Bernard je ponovno prevozna.

Uredništvo2 tedna

Tako izgleda trčenje 275 metrov dolge križarke, ki ji je odpovedal motor, v precej manjšo turistično ladjico in pomol v središču Benetk.

Uredništvo2 tedna