Slovenska techno legenda Umek bo danes nastopil na Trgu Leona Štuklja, izpostaviti pa velja tudi druge vrhunske prireditve.

Umek, slovenska techno legenda, je odgovoren za zagon in razcvet elektronske glasbene scene pri nas, saj je prvi organiziral (nedovoljene!) rave zabave ter hitro postal tudi eden najbolj zaželenih izvoznih produktov svoje države ter eden njenih najpomembnejših ambasadorjev v svetu. In Umek zares letiii! Okoli stokrat letno, saj ga redno vabijo prireditelji vseh kontinentov. Med njegovimi nastopi tako najdemo temačne underground klube v Berlinu kot tudi ogromne techno odre na najbolj (pri)znanih svetovnih techno festivalih. Nastopil bo danes, 22. 6. 2019 ob 22. uri na Trgu Leona Štuklja. 

To so še druge poslastice večera

Izpostaviti velja tudi druge nastope in prizorišča, ki jih ne gre zamuditi. Ob 21.30 bodo na Večerovem odru nastopili StrojMachine, ki sestoji iz skupine 12 tolkalcev.  Na Odru Triglav v Mestnem parku bo nastopil pevski zbor Popmlad – Slovenska popevka, na Minorite bodo afro-karibsko žurersko vzdušje prinesli The Garifuna Collective iz Belizeja, 15 minut pred polnočjo pa se bodo na istem prizorišču vnovič pričele Tetkine radosti; najboljša balkan fešta, ki to ni!

Celoten program je na voljo tukaj.