DOGODKI

Društva

Tudi košarkaški as uka Dončić je presenetil z lepo gesto zbiranja sredstev za malega Krisa, s tem pa nevede vest o humanitarni akciji popeljal v ZDA.

Uredništvo4 leta

Robert Kereži, predsednik Športnega društva Non plus ultra iz Maribora, sicer pa trail, ultra trail in puščavski tekač ter velik ljubitelj narave, bo v okviru društva izpeljal prvi pohod oziroma trail tek pijateljstva – Vranov let 2019 -, v spomin na reševalno akcijo, ki se je zgodila med drugo svetovno vojno.

Uredništvo4 leta

Objavljamo popravek prispevka: Priljubljen lokal v centru zbira šolske potrebščine : V zameno gratis koktajl ali kavica

Uredništvo4 leta

Dogajanju se letos prvič pridružujejo parterji iz Avstrije, medtem ko je sodelovanje s partnerji s Hrvaške že utečeno.

Uredništvo4 leta

Boris Krabonja je na družbenem omrežju Facebook objavil zapis o “sodnikih”, ki presojajo njegova dejanja in upa, da bodo prav ti poskrbeli, da bo UPornikov račun za pomoči potrebne karseda poln.

Vanja Čiček4 leta

Pred prihajajočimi prazniki v Lidl Slovenija ponovno začenjajo z dobrodelno akcijo zbiralnih košar.

Uredništvo5 let

Društvo Humanitarček že šesto leto vabi, da decembrski dnevi zadišijo drugače ter da se odmaknemo od hitro kupljenih daril, neiskrenih objemov in hitenja.

Živa Krušič Gorišek5 let

Klub mariborskih študentov je na Ftrgatvi tudi letos poskrbel za dobrodelno noto, s pomočjo okoliških vinarjev in Mariboxa so zbrali 1000 evrov za 7-letnega Marka, ki ima diagnosticirano cerebralno paralizo.

Uredništvo5 let

Starejša gospa lahko iz danes na jutri ostane brez stanovanja.

Uredništvo5 let

Na Atletskem stadionu Maribor je potekalo memorialno tekmovanje za gasilce.

Uredništvo5 let

V Zavetišču za živali Maribor trenutno več kužkov in muc išče dom, v naši rubriki Tačke iščejo dom vam tokrat predstavljamo kužka z imenom Nero.

Uredništvo5 let