Skupaj z nepremičninskimi strokovnjaki priljubljene nepremičninske agencije CENTURY 21 Maribor City smo pripravili ekskluziven seznam sedmih hiš, ki se trenutno prodajajo v Mariboru!

Foto: CENTURY 21 Maribor City

Nove, starejše, čisto sveže, obnovljene, take s potencialom, s soncem obsijane, s Pohorjem obdane, velike, majhne, dvojčki, trojčki, samostojne, pritlične … Nepremičninska agencija CENTURY 21 Maribor City v vsaki od teh takoj prepozna unikaten potencial, kar izkazuje tudi tokratni seznam sedmih hiš, ki se trenutno prodajajo na območju Maribora. Mi smo že izbrali svojo favoritko …

1. Hiša v Limbušu

VELIKOST: 431,30 m2

PARCELA: 673 m2

ZGRAJENO: 1978

ADAPTIRANO: 1996

CENA NEPREMIČNINE: 289.000,00 €

Samostojna medetažna hiša grajena l. 1978 in dograjena l. 1996 na izjemni sončni lokaciji v bližini centra Limbuša stoji na dobro izkoriščeni in lepo urejeni parceli ter ponuja krasen pogled na Pekrsko gorco.

Hiša razpolaga s šestimi spalnicami, tremi dnevnimi sobami, dvema kuhinjama, tremi kopalnicami in štirimi wc-ji, poslovnim prostorom z dvema prostoroma. Torej je v hiši 12 sob ter kuhinje in tehnični prostori!

Klik za več.

PREBERITE ŠE: Nepremičnine 101: Vse, kar morate vedeti po nakupu nepremičnine

2. Dvojček na Taboru

VELIKOST: 103,30 m2

PARCELA: 215 m2

ZGRAJENO: 2023

CENA NEPREMIČNINE: 249.000,00

Dvojček na Taboru zaznamujejo moderna zasnova, funkcioanelen tloris, nizkoenergijska gradnja, uporaba zelo kvalitetnih izolacijskih materialov, zelo nizki stroški ogrevanja, ALU senčila na elektro pogon, talno gretje ter ogrevanje, ki je predvideno na toplotno črpalko.

Hkrati se lahko novogradnja pohvali z neposredno bližino vse infrastrukture, hitrim dostopom do povezovalnih cest ter krasno okolico!

Klik za več.

PREBERITE ŠE: Nepremičnine in 3D tehnologija? Kaj imajo skupnega?

3. Atrijska hiša na Studencih

VELIKOST: 282 m 2

PARCELA: 900 m2

ZGRAJENO: 1970

ADAPTIRANO: 2005

CENA NEPREMIČNINE: 350.000,00

Na krasni lokaciji na Studencih se trenutno prodaja izjemno prostora in svetla atrijska hiša, ki jo dopolnjuje tudi priročna vrtna hišica.

V bližini je vsa potrebna infrastruktura, prav tako športni park Poljane, kjer je obilo možnosti za rekreacijo, povsem pri roki pa je tudi sam center mesta. Toda ne glede na bližino mesta čudovita okolica hiše še vedno ponuja majhno zeleno oazo miru na zelenici in vrtu za hišo.

Klik za več.

Za še več nepremičnin s potencialom se obrnite na na izkušene nepremičninske svetovalce priznane nepremičninske agencije CENTURY 21 Maribor City.

4. Hiša v Dogošah

VELIKOST: 230 m2

PARCELA: 2.009 m2

NADSTROPJE: 1

ŠT. NADSTROPIJ: 1

ZGRAJENO: 1982

ADAPTIRANO: 2014

PREDNOSTI ZA KUPCA

CENA NEPREMIČNINE: 255.000,00 €

Sončna lega, veliko zemljišče in mirno ter urejeno naselje, v katerem se hiša nahaja, slednjo napravijo za idealno izbiro. Ob tem velja pripomniti, da sta odliki te dogoške hiše tudi njena praktična lokacija ter hitra dostopnost do avtocestnega priključka. Vsa potrebna infrastruktura je manj kot pet minut vožnje stran!

Klik za več.

5. Vrstna hiša na Studencih

VELIKOST: 137,12 m2

PARCELA: 201 m2

ZGRAJENO: 2022

CENA NEPREMIČNINE: 305.000,00 €

Vrstna hiša na Studencih je lahko že kmalu vaša, saj je trenutno v fazi zaključevanja. Hiša obsega 137,12 m2 bivalne površine, 30 m2 nadstrešnice za dva avtomobila, 6 m2 vrtne lope, 76 m2 južnega zemljišča, hkrati pa tudi kakovostna PVC okna s 3-slojno zasteklitvijo in roletami, talnim ogrevanjem na toplotno črpalko in pasivnim hlajenjem, predpripravo za klimatsko napravo …

Klik za več.

Če se nepremičnina v času, ko prebirate ta članek, morda že proda, pobrskajte po ostali ponudbi nepremičnin agencije CENTURY 21 Maribor City – morda pa se med njimi prav vaša sanjska nepremičnina?

6. Trojček v Zg. Radvanju

VELIKOST: 141,20 m2

PARCELA: 133 m2

ZGRAJENO: 2023

CENA NEPREMIČNINE: 340.000,00 €

»Ob vznožju Pohorja, v najbolj mirnem in sončnem predelu Radvanja, v objemu pohorskega gozda in idiličnega Rožnodolskega potoka, v sožitju z naravo in tradicijo, nastaja nova butična rezidenčna soseska »Rožnodolski Gaj Maribor«,« prečudovito lokacijo hiše opišejo v priljubljeni nepremičninski agenciji CENTURY 21 Maribor City:

CENTURY 21 Maribor City

Foto: CENTURY 21 Maribor City

»Sodobna zasnova objektov daje občutek urbanosti, lokacija pa omogoča aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Tip hiše C se razteza skozi dve etaži in so tako oblikovno kot funkcijsko ločeni na dva dela, pritlični dnevni del je oblikovno ločen od preostalega nadstropja, ki je namenjen spalnim prostorom s kopalnico, otroškimi sobami oziroma delovnim kabinetom.«

Klik za več.

PREBERITE ŠE: Nepremičninska dilema bralca: Kako nepremičnini postaviti pravo ceno?  

7. Ugoden dvojček na Pobrežju

CENA NEPREMIČNINE: 199.000,00 €

VELIKOST: 137 m2

PARCELA: 255 m2

ZGRAJENO: 2022

Moderno zasnovan dvojček na Pobrežju je na voljo po ugodni ceni, ob tem pa njegovo privlačnost nadgrajujejo še same odlike – bližina vse potrebne infrastrukture, hitri dostop do avtocestnega priključka, moderna zasnova, dober tloris, nizkoenergijska gradnja, uporaba kvalitetnih izolacijskih materialov, nizki obratovalni stroški, ogrevanje s toplotno črpalko, talno gretje, vgrajeni materiali višjega cenovnega razreda, izdelana okolica …

Klik za več.

Ali med predstavljenimi niste našli svoje sanjske nepremičnine? Obrnite se na izkušene nepremičninske svetovalce priznane nepremičninske agencije CENTURY 21 Maribor City, ki vam bodo predstavili še kakšno.