Mobilniki

Video: Novodobna obsesija

Včasih nismo vedeli kaj je to, danes pa si življenja brez mobilnika več ne znamo predstavljati.
Vaterpolo

Mariborski vaterpolisti v Jadranski ligi

V Mariboru se bo igrala ena izmed najmočnejših lig na svetu – Jadranska liga. Prva tekma že to soboto v Pristanu proti Splitu.

Politični ping pong v Mariboru

V Mariboru se je, kot kaže, začel politični ping pong, vse več očitkov leti na sedanjega mariborskega župana.
zapora

Zapore prometa in parkirišč na Lentu

V soboto, 28. 9., in nedeljo, 29. 9., bo za namene izvedbe dogodkov v okviru Festivala Stare trte 2013 spremenjen prometni režim v mestnem središču.
Tožbe

NKBM z milijonskimi tožbami nad odgovorne

Uprava NKBM je že pred časom vložila prvi paket napovedanih odškodninskih tožb zoper odgovorne v banki in izven nje za posle v času pretekle uprave.
Razstava

Razstava svežih rastlin v Mariboru

Društvo zeliščarjev Maribor je razstavljalo sveže rastline, ki so pomembne za zdravje in prehrano ljudi. Vas zanima kako pripraviti zdravo regratovo juho?
Radarji

Ukrepi MOM v zvezi z radarji zadovoljivi

Računsko sodišče je kot verodostojno ocenilo odzivno poročilo Mestne občine Maribor v zvezi z nadgradnjo in avtomatizacijo cestnega prometa.
Novo študijsko letoAvgusta so se za 5 evrov podražile subvencionirane mesečne vozovnice, septembra pa so študentje izvedeli, da bo treba globlje seči v žep tudi za vpisne str...
prevara

POZOR! Lažna nagradna igra

Na spletu se je pojavila lažna nagradna igra "Lisca - zadeni kupon v vrednosti 500€". Iz ZPS opozarjajo, da se distancirate od te nagradne igre.