Arhiv

Včeraj je bilo hospitaliziranih le še pet oseb, dve potrebujeta intenzivno pomoč. V vsem tem času so iz UKC Maribor odpustili kar 91 pacientov.

Uredništvo22 ur

Ninić je zaposlen na Enoti za radioterapijo UKC Maribor. “Njegova dela govorijo sama zase! Je neverjeten človek, ki zmore napolniti prostor s soncem in mirom – to občutimo tako njegovi sodelavci kot bolniki,” so zapisali v UKC Maribor.

Uredništvo22 ur

Obeležujemo mednarodni dan pogrešanih otrok. Slovenska policija je z nevladno organizacijo Amber Alert Europe pripravila preventivno kampanjo #NeBodiLahkaTarča. Namen kampanje je opozoriti otroke o nevarnostih navezovanja spletnih stikov.

Uredništvo22 ur

Z današnjim dnem je ministrstvo prižgalo zeleno luč za sprejem novih uporabnikov v domovih za starejše, vendar pa je slednje mogoče zgolj ob strogih pogoji. Pozanimali smo se, ali pogoje dosegajo mariborski domovi in kakšne težave se ob tem porajajo.

Ana Lah23 ur

Če pa bodo kupci želeli vrnitev kupnine, bodo morali upoštevati tudi amortizacijo avtomobila glede na prevožene kilometre. Podjetje toži tudi več kot 6000 slovenskih kupcev.

Uredništvo23 ur

Policisti PP Maribor II so odvzeli prostost 43-letnemu moškemu s Ptuja, staremu znancu policije, ki je osumljen storitve večih kaznivih dejanj drznih tatvin in tatvin na območju Republike Slovenije.

Uredništvo24 ur

Včeraj popoldan so policisti na Ptujski cesti v Mariboru ustavili 29-letnega voznika mopeda, doma iz območja Upravne enote Tržič, ker ni upošteval rdeče luči na semaforju. Policisti so ugotovili, da je moped neregistriran in da je bil 30. 7. 2018 ukraden.

Uredništvo1 dan

V soboto je prišlo do požara garaže v Sladkem Vrhu. V garaži je bil parkiran avtomobil znamke Audi, ki je bil v požaru povsem uničen.

Uredništvo1 dan

Zaradi tretjega protikornskega zakona, ki do konca prihodnjega leta izničuje naravovarstvene in okoljevarstvene varovalke pri gradnji velikih objektov, so pri Balkan River Defence po protestu na kolesih zagnali spletno peticijo Poslanci, ustavite razprodajo narave.

Uredništvo1 dan

Gre za najsodobnejši tovrstni aparat v državi, s katerim bodo izvedli minimalno 6000 preiskav letno.

Uredništvo1 dan