VOLITVE

Arhiv

Objavljena fotografija pevke Natalije Verboten vzbudila zanimanje pri moških.

Uredništvo5 ur

Ker se bliža obdobje, ko se bo iztekla veljavnost prvih prodanih letnih elektronskih vinjet, poziva Dars uporabnike, da preverijo, kdaj se jim izteče trenutno veljavna vinjeta.

Uredništvo5 ur

Mariborski policisti obravnavajo primer roparske tatvine v enem od nakupovalnih središč.

Uredništvo6 ur

Skozi muzej se dotikamo oz. spoznavamo zgodovino našega mesta, zgodovino lutkovne umetnosti in spoznavamo naše ustvarjalce.

Larisa Hutter6 ur

Golobova vlada bo z novo uredbo podjetjem zagotovila konkurenčne cene električne energije.

Uredništvo7 ur

December že trka na vrata in z njim adventni čas, ko našo pozornost preusmerimo na vesela druženja s prijatelji in družinskimi člani, sodelavci in poslovnimi partnerji, na obdarovanja z velikimi in majhnimi pozornostmi, ki posladkajo življenje in nenazadnje, na tisoč-in-en opravek, ki nas še čaka pred iztekom leta. Zakaj se ne bi v letošnjem decembru zavestno umirili in se ustavili, zadihali in prepustili drugim, da poskrbijo za vse detajle, medtem, ko bi se vi posvetili tistemu kar resnično šteje – času zase in za tiste, ki so vam pri srcu?

Oglasno Sporočilo7 ur

Pomanjkanje ogljikovega dioksida, ki je posledica visokih cen energentov udarja po industriji hrane in pijače; največjih udarcev so deležne pivovarne.

Uredništvo7 ur

V 97. letu starosti je danes umrl nekdanji kitajski predsednik in vodja kitajske komunistične partije Jiang Zemin.

Uredništvo8 ur

Močan veter danes povzroča težave v prometu v priobalnih delih Hrvaške, kjer sunki burje dosegajo hitrost do 110 kilometrov na uro.

Uredništvo8 ur

Pogrešan je bil vse od torka.

Uredništvo8 ur