Arhiv

Lutkovno gledališče Maribor bo letos predstavilo pionirski projekt Potepini. Gre za interaktivni sprehod za otroke, odrasle ali družine, ki ga bo mogoče obhoditi po vnaprej začrtani poti s slušalkami in aplikacijo na telefonu.

Tjaša Lešnik2 uri

Za najboljšega vratarja sezone v serie A so Italijani izbrali Slovenca Samirja Handanovića, ki nosi kapetanski trak Interja iz Milana.

Uredništvo20 ur

Nekatere službe so bolj depresivne od ostalih in tisti, ki jih opravljajo imajo pogosteje z duševnim zdravjem.

Uredništvo19 ur

33-letni Mariborčan je brez zaviranja trčil v moška, ki sta pravilno prečkala prehod za pešce. Žal sta izgubila bitko za življenje.

Uredništvo23 ur

Mariborska Vojašnica generala Maistra je danes pripravila dan odprtih vrat.

Uredništvo1 dan

Mestna občina Maribor je pred 30 leti del pokopališča na Dobravi namenila za opravljanje muslimanskih pogrebnih obredov.

Tea Tošić Golob1 dan

Na velikem finalu bo nastopila kraljica popa – Madonna. Predstavila bo dve pesmi, prvo bo nastopila z uspešnico Like A Prayer.

Uredništvo1 dan

Kmetice in kmetje so na ocenjevanje prijavili več kot tisoč izdelkov iz štirinajstih skupin. Govorili smo s Tjašo Kirbiš, ki je prejela bronasto priznanje v kategoriji krof.

Tea Tošić Golob1 dan

V nekaterih sirih je bila ugotovljena prisotnost konzervansa lizocima, ki je iz jajc in kot jajčna beljakovina sodi v skupino alergenov.

Uredništvo21 ur

V okolici Maribora bo danes pestro vse od 10. ure naprej. Odvile se bodo številne aktivnosti, ob 16. uri bo nastopila Tanja Žagar, Filip Flisar bo skrbel za varnost na Zipline.

Uredništvo1 dan