Arhiv

Na Novi kreditni banki Maribor v zadnjem času opažajo vse več sumljivih nakazil v tujino, opozarjajo na previdnost pri t.i. ljubezenskih nakazilih.

Uredništvo4 ure

Problem prehrane v javnih zavodih predstavlja predvsem javno naročanje. Eno izmed pomembnih meril je namreč cena, ki pa pri tako pomembni stvari, kot je prehrana, ne bi smela biti tako visoko na lestvici prioritet.

Vanja Čiček18 ur

Tudi pred sobotno tekmo z Muro ostajajo optimistični, saj je trener Milanič skozi celotne priprave med drugim opazil potrebno željo po ponovni osvojitvi naslova.

Gabrijel Toplak4 ure

Včeraj se je v prostorih Gasilskega doma v Spodnji Polskavi zgodil incident, ko so telovadci zaradi vdora neuravnovešenega nasilneža morali zapustiti prostore.

Vanja Čiček4 ure

Zaradi dokaj visokih temperatur v popoldanskem času bo nočna smuka nadalje mogoča samo na zgornjem delu smučišča.

Uredništvo4 ure

Mariborski policisti poročajo o vlomu v trgovino na Ulici Pariške Komune.

Uredništvo6 ur

Velikokrat smo mi tisti, ki lahko izgubljeni živali rešimo življenje in jo zavarujemo pred vozečimi avtomobili in preostalimi nevarnostmi. In kaj storiti v takšnem primeru?

Tea Tošić Golob5 ur

V predlogu proračuna za leto 2019 Mestne občine Ptuj so planirani stroški plač zaposlenih v višini 2,031.281,23 evrov

Gabrijel Toplak7 ur

Na kar dveh lokacijah je zagorela suha trava, ki so jo pogasili gasilci.

Uredništvo10 ur

Enajst podravskih ljudskih univerz in ostalih zavodov, ki izvajajo brezplačne programe izobraževanja za odrasle in so združeni v tri konzorcije, bo do leta 2022 za izvajanje izobraževanj za odrasle od ministrstva za izobraževanje in Evropskega socialnega sklada prejelo 2,5 milijona evrov.

Uredništvo10 ur