Arhiv

Nova ljubljanska banka je s srbsko državo sklenila pogodbo o nakupu 83 odstotkov Komercijalne banke, kupnina je 387 mio evrov.

Uredništvo3 ure

Ocene igralcev Maribora na tekmi z Muro na Fazaneriji. 

Jaša Lorenčič3 ure

To soboto se bo pohod z rdečimi baloni odvil ne le v Mariboru, temveč v celotni Sloveniji in tudi onkraj meje. Letos so pozornost usmerili na žensko, ki v praksi nima zadostne psihološke pomoči.

Tea Tošić Golob3 ure

Na današnji seji je državni svet sprejel predlog novele zakona o interventnem odvzemu medvedov in volkov iz narave. Predlog novele poleg povečanja odstrela podaljšuje tudi obdobje predvidenega odstrela do konca januarja oz. aprila prihodnje leto.

Uredništvo4 ure

V kuhinji se bo pomerilo šestnajst tekmovalcev, ki se bodo borili za naziv MasterChef2020 in 50 tisočakov.

Uredništvo5 ur

Prva gostujoča postaja vijoličastih v letu 2020 je bila Murska Sobota. Mariborčani so prišli tako na točko razlike do Olimpije.

Uredništvo5 ur

Zaradi nevarnosti širjenja virusa sprejela še več preventivnih ukrepov s ciljem, kot navajajo “zmanjšanja interakcij med študenti in pedagoškim osebjem”. Vsem, ki so bili na lokacijah, kjer je znano, da obstaja epidemija pa: naslednjih 14 dni ostanite doma ne glede na svoje počutje.

Uredništvo6 ur

Danes bo ob 19. uri v Wetrinskem inovativni družabni glasbeno-plesni jam v Mariboru. Jerneja Fekonja, mariborska plesalka sodobnega plesa vabi na dogodek, ki se ga lahko udeležite kot plesalci ali gledalci. Daniel Marinič z zvoki harmonike poskrbel za glasbeno spremljavo.

Ana Lah7 ur

Slovenska škofovska konferenca je pripravila nekaj določil, ki bodo veljala za verske obrede, sestanke in pri združevanju vernikov.

Uredništvo7 ur

Zakon bo Škotsko letno stal okrog 24 milijonov funtov. Poslanka, ki je vložila predlog zakona pojasnjuje, da ne gre za luksuzne izdelke ampak nujo.

Uredništvo7 ur