Arhiv

Med vikend izhodom tokom zdravljenja v UKC Maribor naj bi mladoletno dekle storilo samomor.

Tea Tošić Golob2 uri

Mobilna omrežja pete generacije (5G) se vse hitreje uveljavljajo po svetu. Kot prva je storitve v komercialnem mobilnem omrežju 5G v začetku aprila ponudila Južna Koreja, prva v celoti pokrita država pa je julija postal Monako. Eno osrednjih vprašanj ob tem ostaja sodelovanje kitajskega Huaweija, ki mu ZDA očitajo škodljivo delovanje.

Uredništvo2 uri

Na Islandiji je Jolabokaflod oziroma v prevodu božična poplava knjig priljubljena tradicija, ki jo na otoku praznujejo od leta 1945.

Uredništvo3 ure

Najbolje je bila ocenjena restavracija Mak, sicer pa je bilo med tisoč najbolje ocenjenimi restavracijami na svetu kar osem slovenskih.

Uredništvo6 ur

Po uspeli intervenciji žival ni zbežala od gasilcev, ampak so jo lahko še ogrnili z deko in jo nekoliko ogreli.

Gabrijel Toplak6 ur

Na januarski lestvici se je uvrstil med šesterico najvišje uvrščenih borcev v kategoriji nad osemdeset kilogramov.

Uredništvo7 ur

Na Nigradu so pred dnevi pričeli z načrtovano obnovo starejšega drevoreda na Dalmatinski ulici. Dan kasneje pa naleteli na neprijetno presenečenje.

Tea Tošić Golob8 ur

Slovenska hokejska reprezentanca do 20 let, v kateri igra tudi bivši član mariborskih Lisjakov Aljaž Predan, je na prvi tekmi svetovnega prvenstva divizije I izgubila proti Norvežanom s 6:2, danes proti Dancem.

Uredništvo9 ur

Švedska pevka Marie Frederiksson, znana kot pevka v duo Roxette, je izgubila dolgoletno bitko za življenje.

Uredništvo9 ur

Na osnovi opravljenih meritev so se na področju severovzhodne Slovenije pokazala tri vetrovno primerna področja, in sicer območje Ojstrica, Paški Kozjak in Rogatec.

Uredništvo9 ur