Arhiv

Prva liga Telekom Slovenije, 7. krog v Ljudskem vrtu gostuje ljubljanski Bravo.

Uredništvo6 ur

Okolica Maribora skriva velike bazene majhnih ribogojnic, ki okolico oskrbujejo z ribami. Naključno smo izbrali dve izmed njih, se odpravili v Ribogojnico Fram v zavetju pohorskih dreves ter selniško Ribogojstvo Trabe v bližini dravske obale in preverili, kako se gojijo ameriške postrvi.

Jerneja Potočnik21 ur

Na dirki svetovnega prvenstva na Švedskem je Tim Gajser osvojil drugo mesto, premagal ga je le Nizozemec Glenn Coldenhoff.

Uredništvo8 ur

Konec meseca se bo na Trgu Leona Štuklja že tretjič ustavila turneja ulične hrane, ki pa letos napoveduje veliko raznolikosti in novosti.

Uredništvo8 ur

Po kolesarsko-sprehajalni poti, se boste lahko v miru sprehodili od Veslaškega kluba Dravske elektrarne Maribor do čolnarne Sidro.

Uredništvo15 ur

Zaraščena trava moti rekreativce, teh pa je v poletnih mesecih tudi na Kalvariji ogromno.

Uredništvo14 ur

Uroša, ki je objavil grozljiv posnetek, so že obiskali policisti. Objavljamo telefonski pogovor z njim..

Uredništvo11 ur

V Mestni četrti Brezje bo nastal učni čebelnjak, otrokom bodo pokazali delo čebelarja in jim razložili kako so čebele v naši družbi pomembne.

Tea Tošić Golob17 ur

K odgovornejšemu ravnanju z odpadki bodo občane med drugim poskušali spodbuditi s tem, da bodo soseske tekmovale med seboj v urejenosti ekoloških otokov.

Uredništvo18 ur

Hip hop scena na Štajerskem se počasi prebuja. Ime Litter liter izvira iz šale, da štajerci radi pijejo – liter vina, liter radenske.

Uredništvo6 ur