Arhiv

City K-ZE predstavljen na salonu v Šanghaju je Renaultov najmanjši električni križanec.

Na pot5 ur

V intenzivnih kmetijskih pokrajinah ob Dravi in Muri je v devetih letih število travniških metuljev na kvadrant upadlo od pričakovanih 60 na 20 ali celo manj.

Vanja Čiček6 ur

V času praznikov pogosto beremo o drznih roparskih podvigih, zlasti če lastnikov ni doma.

Vanja Čiček2 uri

Končujejo se velikonočni prazniki in na mejnih prehodih s Hrvaško se že pojavljajo čakalne dobe pri vstopu v Slovenijo.

Uredništvo3 ure

Včerajšnji napadi v cerkvah in hotelih na Šrilanki so zahtevali najmanj 290 življenj in 500 ranjenih.

Uredništvo1 ura

Lahko se preizkusite kot navaden vojak, usmerjevalec združenih ognjev, minotehnik, operater protioklepnih sistemov, topničar, ostrostrelec, vezist, vojaški policist oziroma vojaški policist – motorist. Vse to so opcije dela v Slovenski vojski. 

Uredništvo4 ure

Letošnjega aprila so se pričele uporabljati nekatere novosti, ki jih je prinesel družinski zakonik leta 2017. Spremembe so tudi na področju rejništva.

Karin Kočevar9 ur

Občina namerava najugodnejšemu ponudniku preko javne dražbe oddati prostore na Gosposki ulici 11, kjer sicer že dalj časa pod okriljem Društva Hiša! deluje Rajzefiber.

Uredništvo6 ur

Bivša Osnovna šola Tabor II, ki se je kasneje preimenovala v OŠ Leona Štuklja, bo po kar 35 letih, odkar je bila zgrajena, deležna večje prenove.

Vanja Čiček18 ur

Po vsem svetu danes obeležujemo dan Zemlje, ki je letos posvečen zaščiti ogroženih živalskih in rastlinskih vrst. Smo v obdobju največjega izumrtja vrst v zadnjih 60 milijonih let, hitro izgubljanje pa je posledica človeške dejavnosti.

Uredništvo9 ur