Arhiv

V Maribor je prispel dolgo pričakovani McDelivery, preko katerega boste svoj najljubši hamburger in krompirček odslej dobili kar na dom – brez vožnje!

Uredništvo2 uri

Po besedah predsednika Mestne četrti Magdalena, se je končno našel investitor, ki je pripravljen graditi stanovanjski objekt v ti. Maksovi luknji in je že vložil predlog za spremembo prostorskega akta. Problem v MČ tudi propadajoči zdravstveni dom.

Tea Tošić Golob13 ur

Včeraj je v naselju Šalovci prišlo do trčenja med vlakom in osebnim avtomobilom.

Uredništvo4 ure

Poletni dopusti so že mimo, saj smo že pošten zakorakali v jesen in temu primerna je tudi ponudba delovnih mest širom Slovenije. Deloglasnik vas tudi tokrat čaka z novimi možnostmi.

Uredništvo9 ur

Za kolesarje in pešce, ki so med gibanjem po prometnicah zatopljeni v svoj telefon, so v Zagrebu postavili poseben opozorilni semafor.

Uredništvo5 ur

Na družabnih omrežjih se je oglasil partner pretepenega, ki je dejal, da nikakor ne bodo pustili, da krivci ostanejo nekaznovani. Dejal je da gredo do konca, proti homofobiji.

Uredništvo5 ur

V društvu UPornik se je oglasila mamica samohranilka z dvema šoloobveznima dekletoma. Vse tri so se čez noč zaradi smrti očeta in moža znašle v hudi finančni stiski.

Uredništvo5 ur

Po preštetih več kot 92 odstotkih glasov je opozicijski kandidat osvojil 50,6 odstotka glasov, dosedanji župan iz Fidesza pa 44,3 odstotka.

Uredništvo6 ur

Med prijavljenimi kandidatkami bo komisija, sestavljena iz slovenskih znanstvenikov, izbrala tri, ki so »najperspektivnejše in izražajo znanstveno odličnost«.

Uredništvo3 ure

Ministrstvo za okolje in prostor bo danes predstavilo predlog novega stanovanjskega zakona. Ta bo po napovedih med drugim prinesel zamenjavo neprofitne najemnine s stroškovno, ki predvideva višje cene.

Uredništvo6 ur