Arhiv

Največji posel za dobavo zaščitne opreme za preprečevanje širjenja koronavirusa naj bi se obetal podjetju Acron, v katerem je zaposlena mama obrambnega ministra Mateja Tonina. Minister očitke o nepotizmu zanika.

Vanja Čiček14 minut

Predsednik UEFE Aleksander Čeferin je izpostavil možnost, da se letošnja sezona Lige prvakov in Evropske lige ne bo končala z zmagovalci, pač pa se preprosto ne bo nadaljevala. 

Uredništvo2 uri

Kljub temu da stanje pri nas ni kot v Italiji ali Španiji, pa s stanjem še vedno ne moremo biti zadovoljni, saj krivulja okužb še vedno narašča. Zato ponovno poziva vse k spoštovanju ukrepov.

Uredništvo2 uri

Mladi zdravniki bodo po novem vzpostavili tudi brezplačen 15-minutni video posvet v živo z zdravnikom – na daljavo.

Uredništvo3 ure

Po najnovejših podatkih je bilo do včeraj testiranih 655 ljudi, od tega jih je 20 pozitivnih. Včeraj je zaradi koronavirusa je umrlo tudi največ ljudi v enem dnevu doslej, in sicer šest.

Uredništvo4 ure

NIJZ očita vladi, da je zanemarila stroko. Direktor NIJZ bi moral usklajevati svoje izjave z vladnimi ukrepi, zdaj pa mu grozi razrešitev.

Uredništvo4 ure

Kristjani danes obeležujejo cvetno nedeljo, s katero začenjajo neposredne priprave na veliko noč, ki bo čez teden dni. Tradicionalno na ta dan po cerkvah potekajo blagoslovi zelenja, česar pa letos zaradi epidemije koronavirusa ne bo.

Uredništvo5 ur

Znano mehiško pivo Corona, o katerem od izbruha novega koronavirusa po internetu krožijo številne šale, bodo začasno nehali proizvajati.

Uredništvo5 ur

Število oskrbovancev domov za starejše, okuženih z novim koronavirusom, se je v petek povzpelo na 195, kar je 16 več kot v četrtek. Več okuženih je tudi med zaposlenimi v domovih.

Uredništvo6 ur

Policisti PU Maribor iščejo moškega, ki je bil nazadnje viden 27. 3. na območju Ljubljane.

Uredništvo6 ur