Arhiv

V času sodelovanja je Mazejeva med drugim postala svetovna prvakinja v smuku in kombinaciji ter podprvakinja v superveleslalomu.

Uredništvo4 minute

V okviru Skupne službe za varstvo okolja Skupne občinske uprave Maribor trenutno teče akcija pomoči, ki je namenjena mariborskim osnovnim šolam.

Uredništvo19 minut

Sindikat obrti in podjetništva Slovenije je vlado in ministrstvo za delo pozval, naj odpravita anomalijo, da delavci v javnem sektorju dobijo dodatek za izpostavljenost okužbam, delavci v gospodarstvu pa ne.

Uredništvo47 minut

Eno glavnih vprašanj zdaj postaja smučanje, saj se sezona z zimo hitro približuje. Italija je že dala pobudo, da bi ostala smučišča zaprta, tej ideji pa je naklonjena tudi nemška vlada.

Uredništvo2 uri

Od ponedeljka, 30. novembra, do konca trajanja epidemije bodo v bližini UKC Maribor in pobreškega pokopališča veljale dodatne spremembe parkirnega režima.

Uredništvo3 ure

Današnje število včeraj na novo okuženih je nekoliko nižje, kot je bilo še pred tednom dni.

Uredništvo4 ure

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so tudi letos ob prihajajočem Črnem petku pripravili številne popuste in dodatne ugodnosti za obiskovalce.

Uredništvo4 ure

V letošnjem oktobru in novembru Agencija RS za okolje (Arso) v zraku zaznava več trdih delcev PM10 in več dušikovih oksidov kot lani v tem obdobju.

Uredništvo5 ur

Vlada bo na današnji redni seji znova razpravljala o ukrepih za zamejevanje epidemije covida-19.

Uredništvo6 ur

Zaprtje večine obrtnih dejavnosti ni prineslo pričakovanih rezultatov. Z odprtjem dejavnosti pa bi zagotovili popoln nadzor nad izvajanjem zaščitnih ukrepov.

Tea Tošić Golob9 ur