Arhiv

Svojci se morajo znajti sami ali z oblikami pomoči na domu. Prepuščeni so trgu in svojim finančnim zmožnostim, kje je država?

Tea Tošić Golob8 ur

Svet zavoda Mariborske razvojne agencije je po tem, ko je Mihael Leskovar odstopil, objavil razpis za delovno mesto direktorja.

Uredništvo19 minut

Zapeljala je na nasprotno stran vozišča in trčila v 27-letno kolesarko, ki je prav tako vozila nepravilno.

Uredništvo1 ura

Ob nakupovalnem kompleksu v bližini Qlandie v Mariboru je na sončnem parkirišču nekdo v avtomobilu pustil dva otroka, eden naj še ne bi dopolnil enega leta starosti.

Uredništvo2 uri

Upajo, da je selitev protitočne obrambe zgolj začasna, saj imajo zaradi tega dodatne težave in stroške.

Uredništvo3 ure

Po noveli bi država 100-odstotno financirala obvezni del javnega programa v zasebnih osnovnih šolah, razširjenega dela javnega programa pa ne več.

Uredništvo2 uri

Mariborčani so mirno pripeljali drugo evropsko tekmo proti Valurju do konca za napredovanje v naslednji predkrog kvalifikacij, kjer se bodo pomerili s švedskim prvakom AIK iz Stockholma.

Uredništvo4 ure

Policisti obravnavajo krajo dnevnih izkupičkov bencinskega servisa. 30-letna prodajalka je skupno odtujila več kot 11 tisočakov.

Uredništvo1 ura

Nad železnico, ki povezuje Limbuško s Sokolsko, naj bi nadhod pripomogel naj bi k večji varnosti, a je v slabem stanju in zaprt.

Gabrijel Toplak7 ur

Poleg mišje mrzlice, ki ne pojenja, se v UKC Maribor srečujejo z večjim številom bolnikov s poletnimi okužbami.

Uredništvo2 uri